Aukstā zupa ar sieru

 30. maijs 2009 10:10 Recepte  skatījumi: 3123

Nepieciešams:

teļa gaļas buljons

jaunās sarkanās bietītes

zaļumi

gurķis

vārīta gaļa

skābenes

siers

skābs krējums

pipari

sāls

mārrutki

krešu sēklkopas vai lapiņas

 



Pagatavošana:
 
Uzvāra teļa gaļas buljonu, pašās beigās pievienojot smalki sagrieztas jaunās sarkanās bietītes. Kad noceļ no uguns, pievieno vienu daļu jauno biešu lapiņu. Visu liek atdzesēties. Tad liek klāt svaigo biešu lapiņas, visādus zaļumus pēc vēlēšanās, gurķīti, smalki sagrieztu vārīto gaļu, skābenes un salmiņos grieztu biezpiena sieru (laukos), pilsētā tas varētu būt Talsu ritulis un daudz skābā krējuma (pipari, sāls, mārutki, krešu sēklkopas vai lapiņas pēc patikšanas). Labu apetīti!
 
 

Iesūtījusi:

Taiga Zvejniece,

Auksto zupu olimpiādes

dalībniece

 



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk