Aukstā zupa ar gurķiem

 30. maijs 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 3639

Nepieciešams:

1 salātu gurķis

500 g jogurta

50 ml saldā krējuma

1 ķiploka daiviņa

sāls

melnie pipari

1/2 saišķīša diļļu

 

 



Pagatavošana:

 

Salātu gurķi nomizo, pārgriež gareniski uz pusēm un ar karoti izņem sēklas. Gurķu pusītes sagriež plānās strēmelītēs. Jogurtu un krējumu sakuļ, iemaisa gurķus. Ķiploka daiviņu nomizo un izspiež caur spiedi. Kapā ar sāli un pipariem pievieno zupai. Zupu noliek vēsā vietā. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar smalki sakapātām dillēm.

 

Iesūtījusi: Malvīne Kreņģele, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk