Gaspacho aukstā zupa

 30. maijs 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2900

Nepieciešams:

1 kg tomātu

½ kg gurķu

200 g sīpolu

3 ķiploka daiviņas

5 g svaiga bazilika

5 g svaigu pētersīļu

50 g olīvu

10 g Taco

200 ml tomātu sulas

citronu sula no ½ citrona

halapenjo sula vai kajenas pipari (pēc vajadzības)

melnie pipari (pēc vajadzības)

 

 



Pagatavošana:

Visus dārzeņus un svaigās garšvielas sagriež pēc iespējas smalkāk. Visas sastāvdaļas ieliek bļodā vai katlā. Pievieno tomātu sulu, citrona sulu un halapeņo piparu marinādi, tās vietā var arī piebērt nedaudz kajenas piparus pēc garšas. Beigās pievieno “Taco” garšvielu un melnos piparus.

 

Iesūtījusi: Mudīte Kaupuža, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Kategorijas