Aukstā zupa ar raudzētām bērzu sulām

 29. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3275

Nepieciešams:

1 1/2 l raudzētas bērzu sulas

2 vārītas bietes

1 vārīts burkāns

dilles, lociņi

nedaudz pētersīļi

svaigs gurķis

2 vārītas olas

krējums pēc garšas



Pagatavošana:
 
Vārītas bietes, burkānu, gurķi un olas sarīvē uz rīves vai sagriež sīkos gabaliņos, pievieno sagrieztus zaļumus, bērzu sulu un krējumu. Zupa gatava! Garšīgi, ja pie zupas pasniedz siltu, tikko novārītu kartupeli, kas apkaisīts ar dillēm.
 
 

Iesūtījusi: Agnese Vugule, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk