Ļoti ātrā aukstā zupa

 29. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4905

Nepieciešams:

1l kefīrs

zaļumi

1 burciņa marinēto biešu

1 garais gurķis

desa

sāls

garšvielas

sinepes

1 vārīta ola

 



Pagatavošana:
 
Ņem 1l kefīra, 1 burciņu marinēto biešu, vienu garo gurķi, labi daudz zaļumu, vārīto desu, ja neesat veģetārieši, sāls, garšvielas, sinepes un 1 vārītu olu. Kefīru sajauc ar garšvielām, sāli, sinepēm, pievieno bietes un sarīvētu gurķi, sagrieztus zaļumus - kārtīgi samaisa, liel drusku ievilkties, pasniedzot pieliek karoti krējuma un pusi vārītās olas.
 
 
Iesūtījusi: Kristīne Ieraga, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk