Aukstā zupa "Citrusaugļu gaspaco"

 29. maijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2668

Nepieciešams:

liels greipfrūts

2 lieli apelsīni

1 tase sasmalcināti plūmju tomāti

1/2 tase sasmalcināta paprika

1/4 tase sasmalcināti gurķi

1/4 tase sasmalcināti fizāļi

2 ēdamkarotes sasmalcināts sarkanais sīpols

2 daiviņas ķiploku

1/2 dārzeņu sula

1/2 tomātu sula

1/4 tase vistas buljons

2 ēdamkarotes laima sulas

1 tējkarote tabasko

kindza

 

 

 



Pagatavošana:

No greipfrūtiem un apelsīniem pagatavo filejas un sagriež palielos gabalos. Ķiplokus un kindzu rūpīgi sasmalcina. Citrusaugļu gabaliņus ievieto bļodā, tiem pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa un atdzesē ledusskapī apmēram 4 stundas. Pasniedz atdzesētu. Labu apetīti!

 

Iesūtījusi: Mudīte Kaupuža, Auksto zupu olimpiādes dalībniece


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk