Pikantā zupa

 29. maijs 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 3263

Nepieciešams:

1 kubiciņš buljona

0,5 l burciņa marinētas bietes

2 vārīti kartupeļi

2 olas

10 redīsi

1 svaigs gurķis

500 vārītā desa vai gaļa

kefīrs

zaļumi pēc izvēles

1 ēdamkarote krējuma




Pagatavošana:
 
Uzvāra 0,5 l ūdeni, atšķaida ar buljona kubiciņu un atdzesē. Sagiež visas sastāvdaļas, pielej buljonu, kefīru un, ja vajag, nedaudz ūdens. Iznāk pikanta aukstā zupa.

Iesūtījusi: Guna Lejiņa, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk