Aukstā zupa ar gaļu

 29. maijs 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 4813

Nepieciešams:

1 burciņa konservētu vai marinētu vārīto - rīvēto biešu

1 l paniņas

glāze vārīta ūdens

sagriezti gurķi

lociņi

dilles

4 vārītas olas

vārīti karupeļi

kūpināta vai vārīta gaļa

 



Pagatavošana:
 
Bietēm pielej paniņas, glāzi vārītu ūdeni. Pieliek 1 sagrieztu gurķi, lociņus, dilles, četras vāritas smalki grieztas olas, iepriekš vārītus kartupeļus, smalki sagrieztu jebkādu kūpinājumu vai vārītu gaļu (buljonu parasti izmanto ūdens vietā).
 
 

Iesūtījusi:

Beata Vanaga,Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk