Baltā aukstā zupa

 28. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 10278

Nepieciešams:

kefīrs

redīsi (sarkanie un baltie)

svaigi gurķīši

tomāti

maurlociņi

dilles

vārīta ola

sāls

cukurs

 

 



Pagatavošana:
 
Ņem visus produktus un sagriež tieši tik lielos gabaliņos, kā pašam/ai patīk, to visu saliek lielā traukā un pārlej ar kefīru. Tad pievieno sāli un mazliet cukuru pēc grašas. Droši drikst pievienot arī citas sastāvdaļas. Lai labi garšo! :)
 
 

Iesūtījusi: storis, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk