Aukstā skābeņu zupa

 28. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 9168

Nepieciešams:

2 l ūdens

sāls

200 - 300 g skābenes

vārīta ola

redīsi

svaigi gurķi

loki, dilles

žāvēta gaļa vai desa

skābs krējums



Pagatavošana:
 
Uzvāra 2 l ūdens, pēc garšas pievieno sāli. Noņem no uguns un pievieno sagrieztas skābenes. Kad zupa ir atdzisusi, klāt piegriež vārītu olu, redīsu, svaigo gurķi, lokus, dilles, žāvētu gaļu vai desu un pieliek labi daudz skābo krējumu. Lai labi garšo!!!
 
 

Iesūtījusi: Natālija Pužule, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk