Aukstā skābeņu zupa

 28. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 10662

Aukstā veldzējošā zupa no pavasara skābenēm. 



Foto: Shutterstock.com


Nepieciešams:

  • 2 l ūdens
  • sāls
  • 200 - 300 g skābenes
  • vārīta ola
  • redīsi
  • svaigi gurķi
  • loki, dilles
  • žāvēta gaļa vai desa
  • skābs krējums
     
Pagatavošana:
Uzvāra 2 l ūdens, pēc garšas pievieno sāli. Noņem no uguns un pievieno sagrieztas skābenes. Kad zupa ir atdzisusi, klāt piegriež vārītu olu, redīsu, svaigo gurķi, lokus, dilles, žāvētu gaļu vai desu un pieliek labi daudz skābo krējumu. Lai labi garšo!!!
 
 

Iesūtījusi: Natālija Pužule, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk