Aukstā zupa ar dūmdesu

 28. maijs 2009 14:55 Recepte  skatījumi: 2237

Nepieciešams:

2 l kefīra

250 g konservētas bietes

3 cieti vārītas olas

2 lieli vārīti kartupeļi

svaigs gurķis

dilles

dūmdesa

lociņi

redīsi

smaržīgie pipari



Pagatavošana:

Sagriežam kartupeļus un olas nelielos kubiņos.

Dūmdesu, gurķi un redīsus sagriežam salmiņos.
Lielā bļodā sametam kartupeļus, olas, gurķus, redīsus, desu, smalki sagrieztus lociņus un aplejam kefīru. Samaisām un pakāpeniski pieliekam konservētas bietes, maisām līdz paliek rozā.
Pasniedzot uzkaisa dilles un smaržīgos piparus!
 

Iesūtījusi: Inga, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk