Toma aukstā zupa

 28. maijs 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 1529

Nepieciešams:

2 puslitra burciņas marinētas bietes bez ķimenēm

3 svaigi garie gurķi

8 piena desas šķēlītes

kefīrs Rasa - 2 puslitra pakas

 



Pagatavošana:

Pēc šīs receptes zupa gatava aptuveni piecu minūšu laikā, kas nav mazsvarīgs rādītājs. Nav nekas jāvāra un jāšmorē, nav jāgaida, kamēr atdziest utt.

Ņem bietes (parasti ņemu divu veidu - cietākas (var burciņā redzēt, ka būs ko pagrauzt) un otru burku mazliet mīkstāku, jeb "plānākas" bietes), sagriež gurķus, desu (parasti Triāla ražoto), pielej kefīru.
Visu saber/salej katlā un samaisa. Kārtībā!

Klāt ēd baltmaizi.

Iesūtījis: Toms Binde, Auksto zupu olimpiādes dalībnieks



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk