Vienkāršā aukstā zupa - 2

 28. maijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2928

 
1 burciņa (0,5l) rīvētu marinētu biešu;
1 garais vai 2 īsie gurķi;
2 kg kefīra;
~300g redīsu;
~1/2 tējk. sinepju (ja vēlas stiprāku, var likt vairāk);
Vārītas olas (katram ēdājam viena ola);
Sāls pēc garšas
Daudz lociņu, pētersīļu un diļļu



Gurķus un redīsus sagriež stienīšos, olas sagriež kubiciņos vai sarīvē skaidiņās. Lielā katlā vai bļodā liek gurķus, bietes (ar visu šķidrumu), redīsus, tiem pievieno kefīru, sinepes un sāli. Katram ēdājam liek porciju traukā, pa virsu liekot vārītu olu un sagrieztus zaļumus. Var pievienot krējumu.
 
Iesūtījusi:
Kristīne Strazdiņa, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk