Aukstā zupa vasarai!

 28. maijs 2009 0:15 Recepte  skatījumi: 2280

Nepieciešams:

kartupeļi

gurķi

lociņi

dilles

marinētas bietes

olas

kefīrs



Pagatavošana:
Es daru tā! Vispirms samizoju kartupeļus, sagriežu mazās šķēlītēs un metu katlā, kurā jau vārās ūdens! Ūdenim ir jābūt vismaz katlam līdz pusei! Kamēr vārās kartupeļi, tikmēr sagriežu gurķus, lokus, dilles! Bietes pērku marinētas jau skaidiņās! Olas vāru tā pavairāk! Nu, un tad, kad kartupeļi ir izvārījušies, nesu uz balkona atdzesēties. Kad vira ir atdzisusi, metu iekšā bietes, gurķus, zaļumus un sarīvētas olas, piešauju klāt labi daudz kefīra un zupa ir gatava! Bieži vien es zaļumus lieku atsevišķi traukā, ja zinu, ka kāds var atnākt ciemos! Labu apetīti!
 
 

Iesūtījusi: Evija Ivanusa, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk