Aukstā zupa Elitas gaumē

 27. maijs 2009 23:55 Recepte  skatījumi: 1919

Nepieciešams:

500 g desa

5 - 6 olas

1,5 l kefīra

ūdens

lociņi

marinētas bietes

svaigs gurķis

 



Pagatavošana:
Sīki sagriežu piena vai doktordesu, sasmalcinu lociņus, sagriežu tievās sloksnītes gurķi (var ari rīvēt), pievienoju marinētas bietes kopā ar marinādes sulu, sarīvētas olas, pieleju kefīru. Maisot pieleju nedaudz aukstu vārītu ūdeni. Pēc garšas pievienoju sāli. Ielieku ledusskapī  atdzeseties. Zupa gatava!
 
 

Iesūtījusi: Elita Kristopaite, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Esi man blakusLasīt vairāk

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk