Aukstā zupa ar Ķīnas kāpostu

 27. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 3433

Nepieciešams:

marinētas bietes

gurķi

ķīnas kāposts

paprika

kartupeļi

lociņi, dillītes

kefīrs

sāls

sinepes

vārīta ola

 



Pagatavošana:
Katliņā liek marinētas bietes, salmiņos sagrieztus gurķišus, ķīnas kāpostu, papriku, vārītu kartupelīti, lociņus un dillītes. Pielej kefīru, pēc garšas pieliek sāli un sinepes, visu samaisa kopā, pasniedz ar sarīvētu oliņu.
 

Iesūtījusi: Kristīne Daugaviete,  Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk