Aukstā skābeņu zupa ar maurlociņiem

 27. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7026

Nepieciešams:

skābenes

vārīti kartupeļi

liesa gaļa vai desa

vārīta ola

maurlociņi

rūgušpiens 2 litri

sāls un pipari

 



Pagatavošana:

Dārza vai pļavas skābenes (daudz) sagriežu un ieberu litrā verdoša ūdens, pavāru 5 min. Visu atdzesēju. Pievienoju strēmelītēs sagrieztus vārītus kartupeļus, liesu gaļu vai desu, vārītu olu, daudz, daudz maurlociņus un mājas piena rūgušpienu 2 litrus. Zupai jābūt pabiezai. Protams -  sāls un pipari pēc garšas. Garšo super ar sviestmaizi karstā laikā un ir sātīga maltīte.

 

Iesūtījusi: Ināra Rozenšteine, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk