Zupa ar avota ūdeni

 27. maijs 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 1928

Nepieciešams:

1,5 l kefīra

0,2 l Avota ūdens

1/2 l marinētas bietes

1 kubiņš Galina Blanka

No dārza - loki, dilles, svaigs gurķis

Doktordesa 300 g

2 tējkarotes Krievu sinepes



Pagatavošana:

5 personām

Sastāvdaļas sagiež, pielej kefīru, buljona kubiņu izšķīdina un pievieno zupai. Lokus un dilles nežēlot, jo tie ir vislabākie vitamīni vasarā! Zupu uz desmit minūtēm ieliek ledusskapī, lai atdziest. Aukstā zupa Svaigums ir gatava!

 

Iesūtījis Miks Ķenavs, Auksto zupu olimpiādes dalībnieks



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk