Rozā aukstā zupa ar spinātiem

 27. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2102

Nepieciešams:

burciņa marinētu biešu

1 litrs rjaženka

1 burciņa 12% krējuma

buntīte zaļie salāti

1 garais gurķis

buntīte maurlociņu

maza buntīte kindzas

maza buntīte violetais baziliks

sauja spināti

sauja skābenes

liela bunte dilles

1 tējkarote krievu sinepes

1 šļuka saldās ķīniešu čili mērces (tā, kas paredzēta vistai)

3 daiviņas ķiploku

garšvielas

ūdens - cik vajag



Pagatavošana:
Bietes - bļodā, pa virsu rjaženku, tad krējumu, visus zaļumus sagriežam, tos iekšā zupā, gurķi nomizojam, sarīvējam uz rupjās rīves, to - klāt zupai. Garšvielas, sinepes, ūdens - lai zupa nav pārāk bieza. Un - ēdam! Šo zupu var ēst bez apstājas...
 
 

Iesūtījusi:

Elita Veidemane, 

Auksto zupu olimpiādes

dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk