Tomātu aukstā zupa

 27. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 4844

Nepieciešams:

Svaigi tomāti  10gab.
Tomātu sula
Siers  200g
Žāvēta cauraugusi cūkgaļa
Vārītas olas – 4gb.
Svaigi gurķi
Zaļie, konservētie zirnīši – mazā bundžiņa
Buljons (aromātisks liellopu gaļas buljons) – 1kubiciņš
Sīpolloki
Dilles



Pagatavošana:

Tomātus aplej ar karstu ūdeni uz dažām sekundēm (lai vieglāk varētu nomizot), nomizo un sablenderē. Klāt pieliek sagrieztus gurķus, žāvētu gaļu, vārītas olas, sīpollokus, dilles. Pievieno sarīvētu sieru, zaļos zirnīšus un buljonu. Visu samaisa, pielej klāt tomātu sulu (daudzums atkarīgs no tā cik biezu zupu grib). Atdzesē!!!!


Iesūtījusi: Žanna Pērkone, Auksto zupu olimpiādes dalībniece



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk