Aukstā zupa sīpolu neēdājiem

 27. maijs 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 1280

Nepieciešams:

Spilvas ražojuma klasiskās bietes  (garos salmiņos) 2 burciņas

vārītas olas 8 gab

svaigi gurķi 800 g

kefīrs (2,5%) 2 litri

Valmieras kefīrs (7%) 1 litrs

daudz diļļu



Pagatavošana:

Pavisam vienkārša, bet gardāku neesmu baudījusi. Tā kā sīpolloki neiet pie sirds, tad zupai pievienoju tikai dillītes.

Dilles un sagrieztus gurķus samaisa ar sāli un nedaudz garšvielām (Kukareks), pievieno kefīru, bietes, sasmalcinātas olas.

Varbūt svara vērotājiem būs iebildumi pret trekno kefīru, bet es jums iesaku. Nenožēlosiet! Perfekts ēdiens karstas darbdienas vakariņām.

 

Iesūtījusi: Anna Eke,

Auksto zupu olimpiādes

dalībniece



0 Pievienot komentāru

Aktuālā rubrika: Esi man blakus

Lasi vēl

Reklāma

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk