“Tu esi stiprāks, nekā domā,” - Hjū Džekmens nosūta spēcīgu vēstījumu 9 gadus vecam vienaudžu izsmietam zēnam

Kāda Austrālijā dzīvojoša māmiņa publiskojusi video, kurā viņas deviņus gadus vecais zēns automašīnā raud gaužas asaras un prasa virvi, lai pakārtos. Klasesbiedru ņirgāšanās zēnam kļuvusi neizturama. Sirdi plosošais video sasniedzis arī populāro austrāliešu aktieri Hjū Džekmenu un viņš publiski nosūtījis zēnam spēcīgus uzmundrinājuma vārdus. Puisēnam atbalstu pauduši vēl citi slaveni cilvēki.

“Mobingot nav labi. Punkts. Dzīve jau tā ir grūta,” saka aktieris Hjū Džekmens, mudinot arī savus fanus un sekotājus ikdienā būt “iejūtīgākiem vienam pret otru”.

FOTO: Shutterstock.com

“Mobingot nav labi. Punkts. Dzīve jau tā ir grūta,” saka aktieris Hjū Džekmens, mudinot arī savus fanus un sekotājus ikdienā būt “iejūtīgākiem vienam pret otru”.

Mūzikla “Nožēlojamie” aktieris Hjū Džekmens savā video vēstījumā deviņus gadus vecajam zēnam Kvadenam Beilsam, kas cieš no dvarfisma jeb ahondroplāzijas, apliecinājis, ka viņš vienmēr būs puisēna draugs. Aktieris arī paudis spēcīgu vēstījumu Kvadena vienaudžiem, kas par viņu ņirgājas. “Dzīve jau tā ir gana grūta,” izteicies Džekmens, tāpēc cilvēkiem nevajadzētu vēl papildus vienam otru sarūgtināt.

“Kvaden, tu esi stiprāks nekā domā, draugs,” uzmundrinājis aktieris. Ar savu spēcīgo atbildes vēstījumu Džekmens padalījies savā “Twitter” blogā, kuram ir 14 miljoni sekotāju.

“Un neraugoties ne uz ko, es būšu tev draugs,” apliecinājusi Holivudas zvaigzne.

Hjū Džekmens, kurš pasaulē vislabāk ir pazīstams kā Vilknadža atveidotājs “X cilvēku” franšīzē, pamudinājis arī savus fanus un sekotājus ikdienā būt “iejūtīgākiem vienam pret otru”.

Reklāma
Reklāma

“Mobingot nav labi. Punkts. Dzīve jau tā ir grūta,”  norāda aktieris.

“Atcerēsimies, ka ikviens cilvēks saskaras ar tiem pašiem dzīves izaicinājumiem. Tāpēc būsim laipni.”

Hjū jau agrāk intervijās ir stāstījis par to, kā viņš pats māca savus bērnus būt labiem un laipniem pret citiem cilvēkiem, kam dzīvē varbūt ir mazāk paveicies. Džekmenam un viņa sievai aktrisei Deborai Lī Fērnesai ir divi adoptēti bērni – dēls Oskars (19) un meita Āva (14).

“Maniem bērniem ir daudz priekšrocību,” intervijā 2018. gada jūnijā izteicās Džekmens. “Es gribu, lai viņi zinātu, ka ir atbildīgi, lai šīs priekšrocības izmantotu palīdzot citiem cilvēkiem. Mēs bērniem regulāri atgādinām, cik laimīgi esam mūsu ģimenē. Mēs esam neticami svētīti.”

 

Avots: Jauns.lv