Skorpioniņš (24.10. līdz 22.11.)

Lai arī Skorpioniņš rada nopietna un sevī noslēgta bērna iespaidu, tomēr ir arī jūtīgs un emocionāls. Tikai viņa jūtām nav raksturīgs vieglums un smalkums, niansētas jūtas ir svešas — viņš vai nu mīl, vai neieredz, spēj būt vai nu uzticams draugs, vai nesaudzīgs ienaidnieks.

FOTO: Shutterstock.com

Vadošā planēta — Plūtons
Stihija — Ūdens
Akmeņi — topāzs, jašma
Talismans — skorpions
Nedēļas diena — otrdiena
Krāsas — tumši sarkana, brūna
Ziedi — ūdensrozes, hiacintes

Mazā Skorpioniņa caururbjošais un mulsinošais skatiens liks būt piesardzīgiem. Viņš necieš melus un izlikšanos, jo agri vai vēlu izdibinās patiesību, bet tie, kas nebija pret viņu godīgi, uz ilgu laiku zaudēs mazuļa uzticību un labvēlību.

Jau ar savas dzīves pirmajām dienām izpaudīsies Skorpioniņa spēja ietekmēt un pakļaut. Sākot jau ar to, ka vecāki būs spiesti pielāgoties mazuļa diktētajam dienas režīmam.

Skorpioniņam būs pašam savi noslēpumi, kurus viņš neatklās pat vislabākajam draugam.

Skorpiona zīmē dzimis mazulis ir ļoti enerģisks un zinātkārs, viņu valdzina viss aizliegtais, noslēpumainais un neizzinātais.
Lai sasniegtu mērķi, mazulis būs gatavs uz visu. Viņš liks lietā pievilcību un būs piemīlīgs, ja vajadzēs — rūgti raudās vai pat histēriski kliegs, ja vien tas palīdzēs kaut solīti pietuvoties iecerētajam.

Salīdzinoši agri Skorpioniņš sāk interesēties par dzimumu atšķirībām un attiecībām starp zēniem un meitenēm. Tipiskam Skorpioniņam patīk cīnīties gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Labprāt izmantos katru iespēju, lai izrādītu pārākumu. Bērnībā, neprazdams apvaldīt savu spēku, mazulis var nodarīt pāri vājākiem, tāpēc ir svarīgi mācīt kontrolēt savu rīcību un izvērtēt iespējamās sekas. Skorpioniņam ir vajadzīga stingra audzināšana un disciplīna.

Avots: Bērnu horoskopu sērija, Daces Bērziņas teksts, apgāds Jumava, 2008.

Reklāma
Reklāma