Mans bērns pēc horoskopa Auniņš (21.03. līdz 20.04.)

Būdams aktīvs, kustīgs, enerģisks un mērķtiecīgs, Auniņš pārsvarā panāk savu. Viņam patīk būt uzmanības centrā, tāpēc vecākiem jābūt gataviem atvasītei veltīt daudz laika un vērības, iesaistīties viņa izdomātajās rotaļās, pieņemt mazuļa diktētos spēles noteikumus, kā arī būt gataviem, ka viņi tiks pamatīgi izkomandēti.

Mans bērns pēc horoskopa Auniņš (21.03. līdz 20.04.)

FOTO: Shutterstock.com

Vadošā planēta — Marss
Stihija — Uguns
Akmeņi — malahīts
Talismans — zelta aunāda
Nedēļas diena — otrdiena
Krāsas — sarkana
Ziedi — anemones, puķuzirņi


Auniņš ir zinātkārs un mērķtiecīgs, taču nepacietīgs. Viņš uzskata, ka nekas un neviens nedrīkst viņam traucēt izzināt pasauli. Tas, kas iedomāsies aktīvo pētnieku aizkavēt vai apšaubīt viņa spēju tikt galā ar sarežģītajiem izziņas procesiem, tiks apveltīts ar dusmu asarām.

Ātri iemācījies staigāt, mazais Auniņš var sagādāt ne vienu vien satraukuma pilnu brīdi, jo viņam ir grūti ilgstoši nosēdēt mierā.
Auniņa mīļākā pastaigu vieta — ar dažādām atrakcijām aprīkots rotaļu parks. Lai neierobežotu kustību prieku arī mājās, mazuļa istabu ieteicams aprīkot ar dažādiem kāpelēšanai un citām sportiskām aktivitātēm paredzētiem priekšmetiem.

Auniņā mīt sacensību gars, viņam patīk izrādīt, ka ir ātrākais, veiklākais, stiprākais, taču, jūtot kāda cita bērna pārākumu, Auniņa sākotnējais entuziasms var noplakt. Šis mazulis allaž meklēs iespēju pierādīt, ka ir pirmais, — ja ne, viņš tādās muļķīgās rotaļās nepiedalās!

Auniņš ir impulsīvs. Nesaskaņas attiecībās ar citiem bērniem viņš bieži vien risina ar savu mazo dūrīšu palīdzību. Pat tad, ja mazais Auniņš strīdu sācis pirmais, viņš lieliski pratīs izlikties, ka ne pie kā nav vainīgs.

Auniņam ir laba atmiņa. Ja vien viņš kaut nedaudz pacenšas, zināšanas apgūst ātri. Šis mazulis viegli uztver lietas būtību, taču pietrūkst pacietības, lai iedziļinātos un analizētu.

Avots: Bērnu horoskopu sērija, Daces Bērziņas teksts, apgāds Jumava, 2008.

Reklāma
Reklāma