Bezmaksas nodarbības mātes un bērna veselības veicināšanai Liepājā

Veselības veicināšanas un slimību profilakses projekta „Liepāja. Vesels. Aktīvs. Laimīgs” ietvaros jaunajām ģimenēm Liepājā piedāvā bezmaksas nodarbības mātes un bērna veselības veicināšanai. 

FOTO: Shutterstock.com

 (Foto: zem ziņas Liepaja_LOGO_ansamblis_PNG; ziņas ilustrēšanai - staavoklii)

Nodarbību ciklā grūtniecēm tiek apskatītas tēmas par gatavošanos dzemdībām, dzemdību norisi, pašpalīdzību un partnera palīdzību dzemdībās, zīdīšanu un pēcdzemdību laiku. Tuvākais nodarbību cikls paredzēts maijā/jūnijā.
Atbalsta grupu nodarbību ciklā ģimenēm ar bērniem dažādās vecuma grupās tiks apskatītas tādas tēmas kā bērna aprūpe, bērna barošana, attīstība un drošība, atbalsts vecākiem u. c. Tuvākais nodarbību cikls paredzēts maijā/jūnijā.
Informatīvās grupu nodarbībās vecākiem ar bērniem līdz divu gadu vecumam tiek apskatītas tēmas par bērna ēdināšanu, valodas attīstību, emocionālās vides veidošanu ģimenē, ir fizioterapeita meistarklase. Tuvākais nodarbību cikls tiek plānots maijā/jūnijā.

Nodarbības tiek organizētas sadarbībā ar ģimeņu centru „Liepa””. Vietu skaits grupās ir ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Papildu informācija, sazinoties ar ģimeņu centru  „Liepa” pa tālruni 20078475 vai rakstot uz e-pastu: centrsliepa@gmail.com. 
Nodarbības tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 „Liepāja. Vesels. Aktīvs. Laimīgs” ietvaros. 

 

Reklāma
Reklāma

Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv izdod žurnālu topošajiem un jaunajiem vecākiem ar mērķi sniegt izglītojošu, uz pētījumiem bāzētu informāciju par priekšnosacījumiem veselīgai grūtniecībai, par dzemdību norisi, pāra attiecību stiprināšanu laikā, kad ģimenē ienācis bērniņš, un drošu, pareizu jaundzimušā aprūpi.
Žurnāls bez maksas pieejams ārstu praksēs un dzemdniecības iestādēs.

Atvērt lasīšanai online