Droši smejies kopā ar TENA!

„Klepojot un smejoties, manas biksītes paliek mitras, un es uztraucos, ka nepatīkams urīna aromāts iesūksies, un to sajutīs apkārtējie.” „Veicot atsevišķus vingrinājumus, es sajutu, ka man noplūst daži urīna pilieni...” Šīs ir visbiežāk sastopamās sūdzības sieviešu starpā, kuras pašas sev par pārsteigumu pēkšņi ir saskārušās ar nelielām pēkšņām urīna noplūdēm. 

Ikdienas higiēniskie ieliktnīši nenovērš urīna aromātu, tāpēc tos bieži jāmaina. Neviens no parastajiem izstrādājumiem nevar aizvietot speciālos, tieši šim nolūkam radītos ieliktnīšus – TENA Lady! Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ikdienas higiēniskie ieliktnīši nenovērš urīna aromātu, tāpēc tos bieži jāmaina. Neviens no parastajiem izstrādājumiem nevar aizvietot speciālos, tieši šim nolūkam radītos ieliktnīšus – TENA Lady! Publicitātes foto.

 

Kas ir šīs vieglas urīna noplūdes?

Tā ir nejauša neliela urīna daudzuma izdalīšanās vēdera muskuļu noslodzes laikā. Visbiežāk tas notiek smagumu celšanas laikā, smejoties, klepojot, šķaudot vai pie fiziskas slodzes. Šī problēma mūs pārsteidz negaidot. Kāpēc tas notiek? Parasti cēlonis nejaušām urīna noplūdēm ir mazā iegurņa muskuļu, kuri nodrošina urīna saturēšanu, novājināšanās. Muskuļu novājināšanos parasti novēro grūtniecības laikā, pēc dzemdību periodā, pēc ķirurģiskajām operācijām iegurņa rajonā, pie neiroloģiskām saslimšanām. Arī ilgstošs fiziski smags darbs var būt cēlonis, kā arī menopauze pati par sevi.  


Ko tad darīt? Kā man ar to tikt galā?
Šādos gadījumos nepieciešams ieklausīties savā ķermenī un, ja situācija atkārtojas, vērsties pie urologa vai sava ginekologa. Un, kamēr viegla urīnpūšļa vājuma problēma ir aktuāla, nav vērts ieslodzīt sevi četrās sienās – neatsakies no teātra, kino vai satikšanās ar draudzenēm! Noteikti veic īpašu vieglu, tomēr ļoti efektīvu Kēgela vingrinājumu kompleksu mazā iegurņa muskuļu nostiprināšanai. Un nesatraucies – tu neesi viena! Latvijā, tāpat kā visās citās valstīs, ir daudzas sievietes, kuras kaut reizi dzīvē ir saskārušās ar nekontrolētu urīna izdalīšanos. 

Bet kā izvairīties no iespējamā nepatīkamā aromāta?

Ikdienas higiēniskie ieliktnīši nenovērš urīna aromātu, tāpēc tos bieži jāmaina. Saskaroties ar urīnu, tie paliek mitri un zaudē formu, kas ievērojami samazina aizsardzības efektivitāti. Neviens no parastajiem izstrādājumiem nevar aizvietot speciālos, tieši šim nolūkam radītos ieliktnīšus – TENA Lady! Uzskaitīsim būtiskākās šo ieliktnīšu atšķirības:

- Īpaša patentēta tehnoloģija Fresh Odour Control TM novērš nepatīkamo aromātu;
- Virsmas materiāls uzreiz iesūc šķidrumu un novada to dziļāk ieliktnīša centrā, ļaujot ādai palikt sausai;
- Tie ir tikpat plāni un nemanāmi kā ikdienas ieliktnīši, tomēr spēj uzsūkt sevī vairāk šķidruma, pateicoties speciālām urīnu uzsūcošām granulām. 

Visplašākais TENA Lady ieliktnīšu klāsts ir atrodams aptiekās. Jautājiet farmaceitam nevis lētāko risinājumu, bet tieši jūsu gadījumam atbilstošāko! 

tena ladyKatram šķidrumam savs trauks
Nejaušās urīna noplūdes un menstruācijas savā ziņā ir līdzīgas, tomēr tie ir divi pilnīgi dažādi šķidrumi. Urīna sastāvs spēcīgi atšķiras no asins sastāva. Urīns ir šķidrāks un noplūst ātrāk, tam ir izteiktāks aromāts, tādēļ higiēniskie ieliktnīši, kas domāti menstruācijām vai ikdienas lietošanai, nav piemēroti urīna nesaturēšanas gadījumiem. 
Asinis ir daudz biezākas par urīnu un izdalās apmēram 10-20 reizes lēnāk. Piemēram, vienas sekundes laikā var noplūst 50ml urīna, tomēr šāds asins daudzums menstruāciju laikā var izdalīties tikai 4-5 dienu laikā! Atšķirība ir milzīga! Tādēļ arī pastāv dažādi ieliktnīši dažādiem mērķiem un vajadzībām. 

Izmanto pareizo risinājumu,  un šī delikātā problēma neizmainīs tavu pierasto dzīvesveidu! Esi laimīga un brīva! Uztici savas rūpes TENA Lady.