Pildītas zirņu pankūkas

Šīs pankūkas labāk garšo tad, ja ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Ir tikai viens "bet" - pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu garšu un saldais pildījums īsti nederēs.

Pankūkām ir izteikta zirņu garša un tās labāk garšos, ja tiks paceptas vairāk.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pankūkām ir izteikta zirņu garša un tās labāk garšos, ja tiks paceptas vairāk.

Pagatavošana:

1.  Bļodā iesit olu, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un sāli (pēc garšas).

2. Uzkarsē pannu un izcep pankūkas.

3. Pildījumam sajauc sieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puravus. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

4. Jau atdzesētas pankūkas sapilda un pasniedz.

Pildījums:

150g kūpināta vista

200g svaigais siers vai rikota (riccota)

Reklāma
Reklāma

2-3 ēd.k. krējums

Puravi

Sāls, pipari


Sastāvdaļas minētas 4 porcijām.
 
Receptes autors: Rojs no Pipars.lv

 

Sastāvdaļas

  • zirņu milti - 150.grami
  • Ūdens - 450.ml
  • Ola - 1
  • Olīveļļa - 2.ēdamkarotes
  • Sāls