Piedalies pētījumā un laimē lielisko LG veļas mašīnu ar žāvētāju

Portāls Mammamuntetiem.lv un LG Electronics aicina piedalīties pētījumā par veļas mašīnas lietošanas paradumiem. Piedalies, un varbūt tieši Tu saņemsi lielisku balvu no LG Electronics – jauno kompakto veļas mašīnu ar žāvētāju LG 6 Motion - F2J6HM0W. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Piedalīties pētījumā ir pavisam vienkārši – līdz 11. martam atbildi uz jautājumiem, atstāj datus saziņai, un iespējams, ka mēs zvanīsim tieši Tev.
 
Lūdzu, ņem vērā, ka balvas iegūšanas gadījumā mēs gribēsim dzirdēt Jūsu iespaidus lietojot jauno veļas mazgājamo mašīnu un tie tiks publicēti arī portālā. 

Ja vēlies piedalīties izlozē, norādiet lūdzu savu vārdu, uzvārdu, tālruni, e-pastu, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar jums sazināties. Dati tiks izmantoti tikai un vienīgi šīs kampaņas ietvaros. Konkursa uzvarētāja tiks aicināta dalīties ar savu pieredzi un fotogrāfijām par jaunās veļas mašīnas lietošanu.

LG veļasmašīna

Reklāma
Reklāma

Par balvu:
Balvā izspēlēsim īpaši kompakto LG veļas mašīnu ar žāvētāju - F2J6HM0W. Šī veļas mašīna ļaus iegūt tīras un sausas drēbes, nepērkot atsevišķu žāvētāju, kas jūsu mājās ietaupīs vairāk brīvas telpas. Šīs īpaši šaurās veļas mašīnas dziļums ir tikai 45cm, tāpēc tā lieliski iederēsies arī īpaši mazās telpās. 
Atkarībā no mazgāšanas programmas izvēles, 6 Motion Direct Drive tehnoloģija pielāgo kustības katram apģērbu veidam, lai veļa vienlaikus tiktu saudzēta un izmazgāta maksimāli tīra. Veļas mašīnai ir iespēja caur speciālu aplikāciju lejuplādēt jaunas mazgāšanas programmas, piemēram, bērnu apģērbiem, džinsa izstrādājumiem, džemperiem u.c. Vēl viena ļoti noderīga funkcija ir iespēja apturēt ierīci, lai to papildinātu ar kādu aizmirstu apģērba gabalu. Veļas mašīnai ir arī “atliktā laika” funkcija, kas sniedz iespēju iestatīt mazgāšanas un žāvēšanas laiku tā, lai atgriežoties mājās, no veļas mašīnas variet izņemt jau sausu, mīkstu un maigu veļu, pat neizmantojot ķīmiskos veļas mīkstinātājus.
Veļas mašīnas izmērs: (P x Dz x A) 600 x 450 x 850 mm.


Plašāku informāciju par balvu vari iegūt ŠEIT.