Garšīgās ābolu pankūkas

Ābolu pankūkas ir ļoti garšīgas pašas par sevi, tomēr pirms pasniegšanas tās var arī pārkaisīt ar cukuru vai pūdercukuru. Taču, ja ar to ir par maz, šokolādes pasta (Nutella) būs ideāls variants.

 

Ābolu pankūkas ir tik gardas, ka var iztikt pat bez piedevām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ābolu pankūkas ir tik gardas, ka var iztikt pat bez piedevām.

 

Sastāvdaļas:

  • Milti - 1.glāze
  • Piens - 1.glāze
  • Kefīrs - 1/2.glāze
  • Ola - 1
  • Āboli - 3
  • Cukurs - 3-4.ēdamkarotes
  • Cepamais pulveris - 1.tējkarote
  • Eļļa cepšanai

 

Pagatavošana:

1.  Gatavo mīklu. Olu uzputo ar cukuru, kefīru un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa un atliek uz 20 minūtēm.

2.  Ābolus nomizo un izgriež serdi. Divus ābolus sarīvē uz dārzeņu rīves, vienu ābolu sagriež mazos gabaliņos.  Ābolus iemaisa mīklā.

3. Uzkarsētā pannā izcep pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.

Reklāma
Reklāma

 

Receptes autors: Rojs no Pipars.lv

 

 

 

 

Saistītie raksti