Pankūku konverts karaliskām brokastīm

Šī ir viena no receptēm, kuru brokastīs var pasniegt pat kādā muižas restorānā. Gardi un vienkārši, turklāt arī izskatās iespaidīgi. Sastāvdaļas minētas 4 porcijām.

Pankūku konvertu var pasniegt ar zaļumiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pankūku konvertu var pasniegt ar zaļumiem

Vajadzēs:

 

  • 60g milti
  • 120ml piens
  • 1 ola
  • 20g izkausēts sviests
  • sāls, cukurs

 

Pildījumam:

  • 4 olas
  • 4 siera šķēles
  • 4 kūpinātas gaļas šķēles

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

 

  1. Gatavo pankūkas. Olu uzputo ar šķipsniņu sāls un cukura, pievieno miltus, pienu, izkausētu sviestu un uzputo vēlreiz. Pannu uzkarsē un izcep 4 pankūkas.
  2. Atsevišķi uzcep 4 olas, kuras izmantosim pildījumam.
  3. Pannā liek vienu pankūku, pa vidu tai liek gaļas šķēli, siera šķēli un ceptu olu. Pankūkas malas uzloka, veidojot konvertu. Karsē 2-3 min, lai izkūst siers.
  4. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

 

Receptes autors: Rojs no Pipars.lv