Dodamies uz slēpošanas un snovošanas trasi Rāmkalnos

Rāmkalnos ziemas sezona rit pilnā sparā! Tā ir vieta, kur lieliski var atpūsties kopā ar visu ģimeni pēc nogurdinošas darba dienas vai jaukā nedēļas nogalē. Atpūtas parka “Rāmkalni” slēpošanas trase priecē ziemas sporta aktivitāšu cienītājus, kas novērtē sajūsminošus nobraucienus un brīnišķīgus dabas skatus. Pievienotā vērtība - lielisks brančs Rāmkalnu restorānā. 

Rāmkalnos ir iespēja nomāt pilnu slēpošanas vai snovborda komplektu. Pieejami arī bērnu slēpju komplekti, slēpes, zābaki, kā arī ķiveres. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rāmkalnos ir iespēja nomāt pilnu slēpošanas vai snovborda komplektu. Pieejami arī bērnu slēpju komplekti, slēpes, zābaki, kā arī ķiveres. Publicitātes foto.

Ziemā slēpošanas trase “Rāmkalni” piedāvā divus 200 metru garus nobraucienus, no kuriem viens ir ātrs un sportisks, bet otrs ir lēzenāks un vairāk piemērots atpūtai ar ģimeni un bērniem, vai tiem, kuri vēl mācās. Slēpošanas trase ir piemērota gan slēpotājiem, gan dēļotājiem un ir aprīkota ar diviem ērtiem “enkuru” pacēlājiem. 

 

Papildus slēpotāju un dēļotāju ērtībai tiek piedāvāta inventāra noma, kas izvietota kalna virsotnē. Ir iespēja nomāt pilnu slēpošanas vai snovborda komplektu. Pieejami arī bērnu slēpju komplekti, slēpes, zābaki, kā arī ķiveres.

 

Ziemā slēpošanas trase “Rāmkalni” piedāvā divus 200 metru garus nobraucienus, no kuriem viens ir ātrs un sportisks, bet otrs ir lēzenāks un vairāk piemērots atpūtai ar ģimeni un bērniem, vai tiem, kuri vēl mācās. 

 

Rāmkalni ir kā radīti, lai iemācītos slēpot. Instruktora pavadībā ir iespēja iemācīties pareizi slēpot vai snovot, pareizi lietot pacēlājus un justies droši, netraucējot citiem slēpotājiem. Reljefa dažādība ļauj pakāpeniski palielināt grūtības pakāpes, padarot apmācības procesu ātrāku un interesantāku.

Reklāma
Reklāma

Pēc lieliski pavadītas dienas uz kalna, katru sestdienu un svētdienu no pulksten 11:00 līdz 19:00 ir iespēja nobaudīt gardu maltīti šefpavāra brīvdienu brančā Rāmkalnu restorānā. Ir pieejami gardi ēdieni, sildoši dzērieni, patīkama atmosfēra un nesteidzīgas sarunas. Ir padomāts arī par mazjiem brančotājiem un izveidots bērnu stūrītis. 

Pēc lieliski pavadītas dienas uz kalna, katru sestdienu un svētdienu no pulksten 11:00 līdz 19:00 ir iespēja nobaudīt gardu maltīti šefpavāra brīvdienu brančā Rāmkalnu restorānā.

Pirms došanās mājās noteikti ir vērts iegriezties arī Rāmkalnu veikalā, kur iespējams iegādāties Rāmkalnu ražotos gardumus. 

Rāmkalni tā ir lieliska vieta atpūtai visai ģimenei. 

Sīkaka informāciju par darba laiku un kontaktiem var aplūkot  www.ramkalni.lv