"Artdeco" jaunā pavasara/vasaras kolekcija "Flirt with the Mediterranean life"

Ar ARTDECO jaunās pavasara/vasaras kolekcijas "Flirt with the Mediterranean life" iznākšanu, Vidusjūras piekrastē sāk parādīties agrā pavasara pazīmes. Pirmie saules stari sasilda jūru, un Vidusjūras pilsētas atdzīvojas. Ir laiks baudīt pastaigas gar skaistajiem terazzo akmeņiem gan alejās, gan mazās ieliņās. Spilgtās krāsas izstaro gaismu un prieku. Dzīvīgie ziedu pasteļtoņi visus pozitīvi noskaņo. Intensīvi rozā un rožkoka toņi dod spēka sajūtu. Gaiši zilā un zaļā krāsa veido sapni par milzīgo okeānu.

ARTDECO jaunā pavasara/vasaras kolekcija Flirt with the Mediterranean life.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

ARTDECO jaunā pavasara/vasaras kolekcija "Flirt with the Mediterranean life".

No "Color Setting Powder" caurspīdīgs kompaktais pūderis. Pūderis sastāv no gaismu optimizēšanas sastāvdaļu kombinācijas, pilnībā caurspīdīgs un tam ir viegla bāze. Tas nodrošina matējošu efektu un uzlabo sejas ādu ar gaismu atstarošanas palīdzību. Pateicoties speciālām sastāvdaļām un neparastai tehnoloģijai, pūderis optimāli atstaro gaismu visas dienas garumā. Tas uzlabo sejas ādu, veidojot veselīgu un svaigu ādas izskatu. Piemērots visiem ādas tipiem, jo ir caurspīdīgs un nemaina ādas toni. Tā lieliskas īpašības ir speciāla ražošanas procesa rezultāts: smalkas pūdera daļiņas ielej formā un atstāj sacietēt, tādā veidā tas saglāba savu krēmveidīgu tekstūru. Tieši tāpēc pūderi ir tik viegli uzklāt. Mikrodaļiņām ir zīdainā tekstūra un, pateicoties tām, tonālais krēms turas labāk. Barojošs skvalāns nodrošina zīdainu sajūtu uz ādas. 
Nesaturošs minerālās eļļas, silikonus, parabēnus un talku, pūdera sastāvā ir mitrinošas “Īru sūna” sarkanās aļģes un minerāliem bagāts jūras ūdens. Pūderim ir ļoti praktisks iepakojums un to var lietot, lai atjaunotu grimu, kad esi ceļā.

Stilīgā magnētiskā palete ar inovatīvo slīdēšanas mehānismu ir ideāli piemērota  ARTDECO acu ēnu, vaigu sārtumu, korektoru, uzacu pūdera uzglabāšanai un ir īpaši ērta ceļojumos. Saglabājot pavasara tematiku, paletei ir limitēts terrazzo dizains.

Zīda tekstūras acu ēnas pārsteigs ar krāsu spožumu, noturību un vieglo uzklāšanu. Seši jauni toņi ir radīti pavasarim: No. 44A “pearly light pistachio” pārklās plakstiņu maigā pistācijas riekstu krāsā. Izteiksmīgam tumši zilam grimam izmanto No. 69A “pearl smoky blue” un No. 84A “pearly blue iris”. No. 88A “pearly soft lilac” veido ceriņu rozā toni. Gaiši brūnam make-up tēlam izmanto No. 115 “pearly pleasant breeze”. No. 570 “matte terrazzo” ir matēti rozā tonis.

 

"Eye Designer Refills" ir ilgnoturīga acs make-up alternatīva. No.5 “lava cliff” ir gaiši pelēkā krāsā. Gaiši rozā efektam, izmanto toni No.99 “first love”. 

Atverot "Eye Designer Refills" acu ēnas, ar pavasari ielādēts "Eye Designer Applicator" limitētā terrazzo dizainā,  salasīs acu ēnu pūderi un nodrošinās profesionālu uzklāšanu. 
Smaržvielu nesaturošs, ūdensnoturīgs "Soft Eye Liner" acu laineris ir ideāls, lai akcentētu augšējo un apakšējo acs skropstu līniju. Pateicoties tā īpašajai formulai, acu laineris ir ļoti noturīgs un neizsmērējas. Patīkami krēmveidīgā konsistence nodrošina vieglu un precīzu uzklāšanu. Ūdensnoturīgais laineris iedvesmo ar lielisko sedzamību un krāsu atdevi. Tumši brūns No.11 “deep forest brown” un tumši pelēks No. 97A “deep anthracite” toņi meistarīgi ierāmē acis. 


Ūdensnoturīgs "Soft Eye Liner" ir piemērots jūtīgām acīm un kontaktlēcu lietotājiem. Dermatoloģiski pārbaudīts.

Tikai divos soļos "Brow Duo Powder & Liner" uzacu zīmulis veido modernu 3D uzacu tēlu. Tas piedāvā visu nepieciešamo, lai perfekti noformētu uzacis. Ar automātisko zīmuli var viegli un ātri uzzīmēt dabīgas uzacs kontūras. Uzacu pūderis uzacis vizuāli veido biezākas, un tās izskatās dabiskas. Rezultāts – ideāli noformētas un skaisti ietonētas uzacis. Jauns tonis No. 12 “ebony” ir vidēji brūns. 
"Brow Duo Powder & Liner" uzacu zīmulis satur E vitamīnu, bez parabēniem, smaržvielām, nesmērējas un ir ūdensnoturīgs.

Veido savas uzacis biezākas un apjomīgākas ar "Brow Filler" uzacu tušu. Ar precīzo otu ir viegli uzklāt produktu pat uz mazām uzacs zonām. Tonētais uzacu gēls žūst uzreiz pēc uzklāšanas un nofiksē matiņus, nepadarot tos spīdīgus. Īpašā tekstūra satur šķiedras – ļoti smalkus matiņus, kas aizpilda uzacu nepilnības un padara tās izteiksmīgākas. Kad uzacis ir izķemmētas, šķiedras nevar redzēt, jo tās izskatās dabīgas. Jauns tonis No. 6 “soft brunette” ir priekš gaiši brūnām uzacīm. "Brow Filler" uzacu tušu var lietot kombinācijā ar uzacu zīmuli vai pūderi. Argāna eļļa, zeņšeņas ekstrakts un A un E vitamīni intensīvi baro uzacis. 

 

"Perfect Color" lūpu krāsa pārsteidz ar intensīvo pigmentu un optimālo pārklājumu, kombinējot jauno tehnoloģiju un efektīvo kopšanu. Ar tās izlīdzinošo 3D tekstūru lūpu krāsa nodrošina vizuāli palielinošu efektu – lūpas izskatās apjomīgākas un gludākas. Vaska un inovatīvās želejas bāzes kombinācija nodrošina zīdaini gludu un vieglu tekstūru, tāpēc lūpu krāsa klājas vienmērīgi. Mitrinošas sastāvdaļas baro lūpas – hialuronskābe, aminoskābes derivatīvi, ūdensrozes un orhidejas ziedu ekstrakti, kukurūzas eļļa, mango sviests, vaski, E vitamīns – delikāti aizsargā jutīgu lūpu ādu, veidojot aizsargslāni pret negatīviem ārējiem faktoriem. Rozā toņi No. 833 “lingering rose”, No. 915 “pink peony”, No. 948 “electric violet” un No. 967 “rosewood shimmer” noskaņos Jūs pavasarim. 
Perfect Color lūpu krāsai ir smalka vaniļas smarža, tā nesatur parabēnus un talku.  
Dermatoloģiski pārbaudīta.

 

"Waterproof Soft Lip Liner" lūpu zīmulis ir pārsteidzoši ilgnoturīgs. Zīmulis nodrošina vieglu un vienmērīgu kontūras veidošanu. Kad uzklāts un izžuvis, tas paliek ūdensnoturīgs un tā brīnišķīgi viegla konsistence ļaus to uzklāt vienmērīgi. Tas neļauj lūpu krāsai iztecēt ārpus kontūras un to var viegli izpludināt. Zīmuļi No. 186 “shy rose” and No. 188 “cute peonies” ideāli sader kopā ar jauniem Perfect Color lūpu krāsu toņiem.

"Waterproof Soft Lip Liner" lūpu zīmulis nesatur parabēnus un smaržvielas.
Dermatoloģiski pārbaudīts.

Klīniski testētu vaigu sārtumu ir viegli un delikāti uzklāt. Tas ir ilgnoturīgs un nodrošina izcilu krāsas atdevi. Viss, kas ir nepieciešams vieglam tonim uz vaigiem - No. 28A “holiday flirt” in dark pink un No. 33A “little romance”.

Augstas klases "Art Couture" nagu laka nodrošina ilgnoturīgu un izcilu spīdumu, pateicoties tās patentētajām sastāvdaļām. Sastāvs ar augstu pigmentu koncentrāciju garantē intensīvu krāsu un lielisku pārklājumu. Ļoti efektīvs želejveidīgs sastāvs nodrošina ātru žūšanu. Nagu lakas ota veidota no Tynex šķiedrām, garantē precīzu uzklāšanu. Barojošas sastāvdaļas, tādas kā amino peptīdi, pantenols un A, C, E vitamīni, uzlabo nagu struktūru. "Art Couture" nagu lakas ir klīniski pārbaudītas. Ir pieejami trīs jauni pavasarīgi toņi: No. 708 “blooming day”, No. 712 “bougainvillea”, No. 951 “Mediterranean style”. 

 

ARTDECO  Flirt with the Mediterranean life kolekcija būs pieejama veikalos 2019.gada  janvāra beigās.