Topošā māmiņa saviļņota par lidmašīnas apkalpes rīcību

"Likās, ka šo lidojumu nepārdzīvošu," - tik neapskaužamas bija topošās māmiņas Martas Zvirgzdiņas izjūtas, kad viņa šorīt ar lidmašīnu devās no Rīgas uz Londonu. "Esmu stāvoklī 18. nedēļā, un, uzsākot lidojumu, izjutu nežēlīgas sāpes vēderā un muguras lejasdaļā," viņa raksta sociālajā tīklā Facebook. Situācija bijusi ļoti nepatīkama, taču prieku darījusi "Wizzair" latviešu apkalpe, kurai Marta saka lielu paldies. Viņa lūdz ar šo ziņu padalīties tālāk, lai tā sasniedz cilvēkus, kuriem tā veltīta.

Apkalpes darbinieks Jānis ļoti bieži nāca un apvaicājās, kā man klājas, un viņš bija tik laipns, ka pat noorganizēja ātrajai palīdzībai mani sagaidīt Lutonas lidostā.

FOTO: Shutterstock.com

"Apkalpes darbinieks Jānis ļoti bieži nāca un apvaicājās, kā man klājas, un viņš bija tik laipns, ka pat noorganizēja ātrajai palīdzībai mani sagaidīt Lutonas lidostā."

"Šodien lidoju ar reisu Rīga-Luton 6:15. (W62501)," raksta Marta, "Esmu stāvoklī 18. nedēļā, un uzsākot lidojumu, izjutu nežēlīgas sāpes vēderā un muguras lejasdaļā.

Protams, sākoties panikai, radās galvas reiboņi, un sajūtas bija tiešām tādas, ka šo lidojumu nepārdzīvošu," topošā māmiņa neslēpj.

Taču kāds no "Wizzair" apkalpes darbiniekiem, vārdā Jānis, un meitene, kuras vārdu uztraukumā Marta diemžēl nav iegaumējusi, tūlīt steigušies viņai palīdzēt. Iesaistījies arī pretim sēdošais vīrietis, kuram līdzi bijis asinsspiediena mērītājs.

 

LASI ARĪ: Vai ceļošana ar lidmašīnu ir droša gaidāmajam mazulim?

 

Reklāma
Reklāma

"Tā kā man asinsspiediens bija ļoti zems, apkalpes darbinieki tūlīt steidzās man gatavot tēju un saldūdeni. Viņi bija gatavi pat veikt tūlītēju nosēšanos, bet es sev noteicu, ka to pieļaut nedrīkst, un jāturas stiprai! Apkalpes darbinieks Jānis ļoti bieži nāca un apvaicājās, kā man klājas, un viņš bija tik laipns, ka pat noorganizēja ātrajai palīdzībai mani sagaidīt Lutonas lidostā. Tad nu tagad jau viss kārtībā, esmu sveika un vesela.

Es ļoti ceru, ka šī ziņa aizies līdz Wizzair apkalpes personālam, un darbinieks Jānis un meitenes saņems manu pateicību! Ļoti novērtēju šādu palīdzību un sapratni," raksta Marta.

 

No portāla Jauns.lv