Ko dāvināt Valentīndienā? Sajūtas, piedzīvojumus, pieredzi

Šokolāde, ar sirsniņām dekorētas mīļmantiņas — šīs un citas Valentīndienai raksturīgās dāvanas jau var saukt par klasiku. Vai arī tomēr tās jau kļuvušas par banālu klišeju? Februāra mēnesī šos sirsniņām rotātos nieciņu, kas pēc tam mājās krāj putekļus, redzam katrā veikalā. Ja jums šogad ir padomā savai otrajai pusītei sameklēt savādāku dāvanu, tad varam piedāvāt dažas noderīgas idejas. 

Sagādā patiesi ko noderīgu un vērtīgu - kopīgi pavadīts laiks, jauna pieredze, sajūtas vai kādu piedzīvojumu, kas rada patiesi jaukas atmiņas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sagādā patiesi ko noderīgu un vērtīgu - kopīgi pavadīts laiks, jauna pieredze, sajūtas vai kādu piedzīvojumu, kas rada patiesi jaukas atmiņas

Pēdējos gados arvien lielāku popularitāti dzīvesstila tendencēs gūst minimālisms un bezatkritumu dzīvesveids, tas pārmaiņas ienesis arī dāvanu iegādes tendencēs, pārliekot uzsvaru no košos papīros iesaiņotām banālām mantām uz kaut ko patiesi noderīgu — kopīgi pavadītu laiku, jaunu pieredzi, sajūtām, piedzīvojumiem, kaut ko, kas garīgi bagātina un rada patiesi jaukas atmiņas. Kāpēc gan šādās noskaņās nesagādāt arī Valentīndienas dāvanas?

Uzdāvini kvalitatīvu laiku kopā
Laika trūkums un ikdienas rutīna ir tās lietas, kas pamazām var graut attiecību kvalitāti. Tāpēc Valentīndiena ir īstais mirklis, kad kaut ko darīt lietas labā. Otrā pusīte būs priecīga, ja uzdāvināsiet viņam vai viņai skaistus kopā pavadītus mirkļus, kur būsiet tikai jūs. Kā to izdarīt? Te nu jāliek lietā fantāzija, jo laiku kopā var pavadīt visdažādākajos veidos, vadoties gan no pāra interesēm, gan finansiālajām iespējām. Lūk, daži varianti:
    • Kopīgs pārgājiens ar pikniku dabā
    • Romantiska atpūta SPA viesnīcā
    • Brīvdienas skaistā pilsētā Latvijā vai kaimiņvalstīs
    • Vakariņas sveču gaismā un filma
    • Pāra fotosesija

 

Palutini mīļotā cilvēka miesu un garu
Dāvanas, kas noteikti sniegs patīkamas emocijas un sajūtas, ir dažādi skaistumkopšanas un SPA pakalpojumi. Varat uzdāvināt mīļotajam vai mīļotajai masāžu, relaksējošus SPA rituālus, procedūras skaistumkopšanas salonā. Izvēle šajā jomā ir patiešām plaša. Tikai jāsaprot, kas mīļotajam cilvēkam vairāk ietu pie sirds. Ja nav pārliecības par savu izvēli, vienmēr var izlīdzēties ar dāvanu karti, kas saņēmējam ļaus pašam izvēlēties sev tīkamāko pakalpojumu. 

       Šādas Valentīndienas dāvanas varat iegādāties dāvanu interneta veikalā “Lieliska Dāvana”

 

Reklāma
Reklāma

Uzdāvini iespēju mācīties un pilnveidoties
Iespēja apmeklēt kursus, meistarklases, izlasīt kādu interesantu grāmatu — tas patiesi ir noderīgi ikvienam cilvēkam, jo ļauj attīstīt personību, bagātināt ikdienu. Tas sniegs jaunus tematus sarunām, ļaus iegūt jaunus draugus un paziņas, paplašināt redzesloku. Arī pāra attiecības tas noteikti uzlabos, jo kopā būs interesantāk. Varbūt mīļotā jau sen runā par vēlmi apmeklēt kulinārijas vai foto kursus. Varbūt mīļotais vīrietis grib iemācīties braukt ar snovbordu. Variantu ir patiešām daudz!

 

Biļetes uz kultūras pasākumiem
Kultūras pasākumi ir viena no vērtīgajām un stabilajām dāvanu grupām, kur lieliski iederas arī Valentīndienas dāvanas. Biļetes uz iemīļotā mūziķa koncertu, abonements teātrī, dāvanu karte, kas ļaus iegādāties tīkamās biļetes pašam. Kultūra vienmēr ir lieliska pieredze un baudījums dvēselei, tā ir laba atpūta gan vienatnē, gan pārim kopā. Šāda veida Valentīndienas dāvana būs patiešām laba izvēle gan sievietei, gan vīrietim.

 

Protams, ikvienu no šīm dāvanām var papildināt ar ziediem, romantisku zīmīti, kādu īpašu gardumu. Tas tikai piešķirs personisku un mīļu noskaņu.