Lai vieglāk orientēties veselīgo produktu plauktos, Rimi aizsāk kustību Labākai dzīvei

55% Latvijas iedzīvotāju gribētu ēst veselīgāk, taču tas ne vienmēr ir vienkārši. Lai iedvesmotu labākam un veselīgākam dzīvesveidam, Rimi radījis kustību Labākai dzīvei. Tās mērķis ir palīdzēt Latvijas iedzīvotājiem orientēties veikalā un vieglāk atrast nepieciešamos produktus. 

Tie produkti, kas Rimi veikalos ir ar marķējumu Labākai dzīvei,  satur mazāk sāls un cukura, vairāk šķiedrvielu un mazāk vai labākus taukus. Tie nesatur ģenētiski modificētus organismus, un šajos produktos ir tikai dabīgi aromatizētāji.  Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tie produkti, kas Rimi veikalos ir ar marķējumu "Labākai dzīvei", satur mazāk sāls un cukura, vairāk šķiedrvielu un mazāk vai labākus taukus. Tie nesatur ģenētiski modificētus organismus, un šajos produktos ir tikai dabīgi aromatizētāji. Publicitātes foto.

 

Rimi veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina skaidro: “Skaudrā statistika rāda, ka jau pirmklasnieku vidū 13% bērnu ir ar liekā svara problēmām, turklāt aptaukošanās tendence pēdējo gadu laikā nav samazinājusies. Nepareizi ēšanas paradumi sāk veidoties jau bērnībā, un ar laiku tos mainīt var būt liels izaicinājums. Tieši tāpēc radīta šī kustība un produktu norādes ar zaļo atzīmi Labākai dzīve, kas var palīdzēt orientēties piedāvājumā gan lielajiem, gan mazajiem.”

Izvērtējot Labākai dzīvei produktu atbilstību tiek ievēroti stingri kritēriji. Šie produkti satur mazāk sāls un cukura, vairāk šķiedrvielu un mazāk vai labākus taukus. Tie nesatur ģenētiski modificētus organismus, un šajos produktos ir tikai dabīgi aromatizētāji. 

Reklāma
Reklāma