Sākas jauna sezona Laboratorium.lv zinātniskajā teātrī

Teātri sagaida lielas un mazas pārmaiņas – būs izrādes Daugavpilī, bet Rīgā Laboratorium.lv atgriežas Rīgas Mazā teātra renovētajās telpās, kur tagad darbosies arī kafejnīca.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

26. janvārī zinātnieki – aktieri atkal gaidīs savus mazos un lielos skatītājus, un, kā ierasts, sezonu sāks ar izrādi par elektrību “Īssavienojums” Rīgas Mazajā teātrī, Stabu ielā 18C, kur veikts remonts un atvērta arī kafejnīca, lai varētu jaukāk pavadīt laiku pirms un pēc izrādēm.
Galvenais jaunums atraktīvajiem zinātniekiem ir tāds, ka tie dosies rādīt savus brīnumus arī Daugavpilī! 17. martā un 13. aprīlī būs iespēja redzēt izrādes “Ugunīga zinātne” un “Kas jāzina katram skolēnam” gan latviešu, gan krievu valodā. Īsts prieks bērniem no Latgales!
Rīgā šajā sezonā varēs redzēt visas repertuāra izrādes. Tostarp var atrast izrādi pavisam maziem skatītajiem – no 5 gadu vecumā, kur varēs vērot eksperimentus, kurus būs salīdzinoši vienkārši atkārtot mājās (izrāde “Kas jāzina katram skolēnam”, 10.februārī).


Bet par lielajiem arī nav aizmirsts – 7. aprīlī pusaudžus gaida aizraujoša iespēja uzzināt par vairākiem  pasaules paradoksiem zinātnē (izrāde paredzēta bērniem no 12 gadu vecuma).
Pārējās izrādes ir domātas lielākai auditorijai (7-15 gadu veciem bērniem), un tās ir: “Īssavienojums”, “Ugunīga zinātne” un “Skaņas noslēpumi”.
Laboratorium.lv komanda ar katru savu priekšnesumu parāda, ka zinātne var būt ne tikai noderīga, bet arī ļoti aizraujoša!
Biļetes uz visām izrādēm var nopirkt: https://ej.uz/px82
Papildus informācija pa tālruni 28809300 vai arī:
http://www.laboratorium.lv/lv/
https://www.facebook.com/laboratorium.lv/

Reklāma
Reklāma