Bērnu dzimšanas dienas ballītes idejas

Vai vēlaties savam bērnam rīkot dzimšanas dienas ballīti, taču trūkst idejas, kā un kur to vislabāk paveikt? Galvenais bērnu ballītes izdošanās nosacījums ir radoša pieeja un patiesa sirsnība.

Foto: Bērnu ballīšu fotogrāfs Ilvars Atgāzis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Bērnu ballīšu fotogrāfs Ilvars Atgāzis

Šajā rakstā Jūs atradīsiet patiešām vērtīgus padomus, kas ļaus Jums radīt neaizmirstamus svētkus savai jaunajai atvasei gadu no gada.

Kur svinēt bērna dzimšanas dienu?
Šis jautājums ir aktuāls teju ikkatram vecākam vismaz reizi gadā. Atkarībā no bērna vecuma un interesēm, ir iespējami dažādi ballītes scenāriji – gan mājās, gan ārpus mājām – īpašās svinību telpās vai izklaides vietās. Skatieties pēc finansiālajām iespējām un bērna vēlmēm. Lielisku ballīti ir iespējams noorganizēt praktiski jebkur, ar jebkādu rocību. Galvenais to darīt no visas sirds, paralēli iesaistot arī savu jauno atvasi!

Svinības īpaši iznomātās ballīšu telpās
Arvien populārāka kļūst iespēja ballīšu telpas vienkārši iznomāt uz pāris stundām. Šādu iespēju Rīgā un arī citviet Latvijā piedāvā visdažādākie uzņēmumi. Galvenais pluss – plašums un svinīgā noskaņa, ko veido telpu dekorācijas. Būs pieejami gan galdi svētku cienastu klāšanai, gan dažādas rotaļlietas un atrakcijas bērniem. Īsāk sakot, uzņēmums Jums sniedz lielisku vietu svinību rīkošanai, bet pārējais paliek Jūsu ziņā.

 

Lielisku ballīti ir iespējams noorganizēt praktiski jebkur, ar jebkādu rocību. Galvenais to darīt no visas sirds, paralēli iesaistot arī savu jauno atvasi!

 

Svinības bērnu izklaides vietā
Lieliska opcija ir svinības rīkot arī kādā populārā bērnu izklaides vietā, piemēram, apmeklējot bumbu baseinu vai spēlējot lāzerpeintbolu. Bērnu ballītes šeit atšķiras ar to, ka galvenais uzsvars tiek likts uz bērnu aktivitātēm, nevis ģimenisku pasēdēšanu pie svētku galda. Protams, tas viens otru neizslēdz, jo šajās vietās allaž ir pieejamas arī svinību telpas ar galdiem un krēsliem, tomēr galvenais fokuss ir uz kādu noteiktu aktivitāti, kas aizrauj mazos svinētājus. Visbiežāk, izklaides vietā būs maza nepieciešamība pēc animatora.

Svinības mājas apstākļos
Ja apstākļi mājās ir labi un ciemiņiem vietas pietiek, tad mājas ballīte arī ir lieliska opcija. Tā ir daudz personiskāka pieeja, kas īpaši piemērota bērna pirmajos dzīves gados. Tad kopā sanāk tuvākie ģimenes draugi un radinieki, un draudzīgā atmosfērā nosvin Jūsu jaunās atvases dzimšanas dienu. Kad bērni kļūst vecāki un viņu dzīvē arvien lielāku lomu spēlē draugi, izklaides vietas apmeklējums viņu sirsniņai liksies tuvāks.

Idejas, kas lieliski papildinās Jūsu svinības
Neatkarīgi no tā vai svinības rīkojat mājās, dārzā, vai ārpus mājām – kādā īpašā ballīšu vietā, ir vairāki elementi, kas lieliski papildinās Jūsu pasākumu un radīs dzimšanas dienā tik ļoti nepieciešamo svētku atmosfēru. 

 

Reklāma
Reklāma

Ja apstākļi mājās ir labi un ciemiņiem vietas pietiek, tad mājas ballīte arī ir lieliska opcija. Tā ir daudz personiskāka pieeja, kas īpaši piemērota bērna pirmajos dzīves gados.

 

Animators
Bērnu ballīšu vadītāji jautrību ienesīs gan mājas apstākļos, gan iznomātās ballīšu telpās, gan arī izklaides vietās. Šie cilvēki ir ar lielu pieredzi – viņi lieliski saprotas ar bērniem, pārzina visdažādākās rotaļas un aktivitātes, smīdina un rada patiesu prieku. Kas ir būtiski, teju katram animatoram ir pieejams plašs kostīmu klāsts. Visbiežāk tie ir dažādi multfilmu varoņi, un, atkarībā no Jūsu bērna interesēm un ballītes tematikas, animators ieradīsies Jums vēlamajā kostīmā. Animators izmaksās, vidēji, 50 eiro stundā.

Fotogrāfs
Pēdējā laikā arvien populārāka kļūst ballīšu fotogrāfu iesaiste pasākuma programmā. Šie cilvēki ir profesionāļi, kas spēs notvert spilgtākos mirkļus, radot patiešām skaistas, augstas kvalitātes fotogrāfijas, ko varēsiet publicēt sociālajos tīklos, uzdāvināt pārējo bērnu vecākiem un ielikt savas ģimenes fotoalbumā. Labas atmiņas ir mūsu dzīves vislielākā vērtība, un kas gan vēl labāk atsauc atmiņas, ja ne fotogrāfijas?

Dekorācijas
Dekorācijas ir viens no atslēgas elementiem ceļā un svētku atmosfēru. Ja dzimšanas dienu svinēsiet ballīšu telpās, tur vajadzība pēc papildus dekorācijām būs maza – telpu īpašnieki jau būs pacentušies Jūsu vietā. Ja ballīti rīkosiet izklaides vietā, ļoti iederīgas būs tieši galda dekorācijas – noteikta stila šķīvīši, salvetes, tematiskas uzkodas utt. Tomēr, ja ballīti nolemsiet rīkot mājas apstākļos, dekorēšanai vajadzētu pievērst sevišķi lielu uzmanību. Dekorēšanas pamatā vajadzētu būt ballīte tematikai, kas būs kā vadlīnija dekorāciju izvēlē un izvietojumā. Meklējiet Google plašumos “idejas bērnu ballītes dekorācijām”!

 

Dekorācijas ir viens no atslēgas elementiem ceļā un svētku atmosfēru.

 

Ielūgumi
Arī ielūgumi ir ļoti svarīgs ballītes elements. Tie saturēs informāciju gan par svinību norises vietu, gan par ballītes tematiku. Tāpat ielūgumi saturēs jubilāra vecāku kontaktinformāciju – lai ciemiņu vecāki varētu apstiprināt dalību pasākumā, vai lai paziņotu par pēkšņām plānu izmaiņām. Ielūgumus varat veidot paši, iesaistot arī bērnu, tādā veidā izceļot viņa vērtību ballītes tapšanā, vai arī iegādāties jau gatavus variantus. Jebkurā gadījumā, to izveide un noformēšana būs ļoti interesants process. Papildus idejas ielūgumu izveidei un noformēšanai varat meklēt Google plašumos.

Papildus idejas ballītes organizēšanā
Ja nu gadījumā ar šīm idejām vien ir par maz, un savā ballītē vēlaties papildus odziņas, iesakām apmeklēt ballites.lv bērnu ballīšu ideju sadaļu, kur atradīsiet visu nepieciešamo informāciju svinību organizēšanas procesam. Šie ieteikumi ļaus Jums bez problēmām radīt patiešām neaizmirstamus svētkus savai jaunajai atvasei. Lai izdevies pasākums!