Ziemas mode - kas noteikti jānoķer ziemas kolekcijas izpārdošanā

Janvāris ir ziemas preču izpārdošanas spožākais mēnesis. Šis ir īstais laiks, kad iegādāties sen kārotos sniega zābakus, slēpošanas brilles un ne tikai - izpārdošana jāizmanto arī ziemas ikdienas drēbju iegādei. 

Izmanto izpārdošanu savā labā!

FOTO: Shutterstock.com

Izmanto izpārdošanu savā labā!

Kas modē ir šosezon un ko noteikti ir vērts “noķert” izpārdošanā? Ieteikumos un padomos dalās blogere Alīna Kellere.
 

Silti un stilīgi!
Pateicoties šī brīža modes tendencei - daudzslāņainam apģērbam, mode vairs “neprasa upurus” un salšanu aukstā laikā. Izveidot skaistu un stilīgu vairāku kārtu apģērba komplektu nebūt nav grūti - ieteicams ņemt vērā trīs toņu likumu, kas paredz trīs dažādu, tomēr savstarpēji harmonisku krāsu kombināciju. Alīna Kellere iesaka džemperi ar augsto kaklu, kardiganu (adītu pagarinātu jaku), kā arī Teddy stila mēteli, kas koptēlu padara maigāku un sievišķīgāku. Gadījumā, ja šķiet, ka sakombinētais apģērbs izskatās smagnēji un pārlieku ziemīgi, koptēlu var atdzīvināt arī ar maigu un vieglu somiņu.
 

Aksesuāri
Ziemā ieteicams nepārspīlēt ne ar tumšu apģērbu, ne aksesuāriem. Tieši otrādi, lai radītu pēc iespējas lielāku kontrastu pelēkajai un melnajai krāsai, kas pārsvarā dominē šajā laikā, ieteicams izvēlēties gaišus toņus. Maigāku tēlu var radīt gan gaiša somiņa, kas pieskaņota adītam vilnas džemperim, gan arī mirdzoši auskari, kas tēlu padara smalkāku.


Ērts apģērbs ziemas pastaigām
Dodoties garākās pastaigās gada aukstajā laikā, noteikti jāpievērš uzmanība izvēlētajiem apaviem. Lielo ziemas atlaižu laikā ir vērts iegādāties siltus un ērtus pārgājiena apavus, kas plašā izvēlē atrodami sporta veikalos. Tāpat arī sniegotās dienās noder silts sporta apģērbs, zem kura apakšā pavilkta termoveļa. Domājot par ideālā ziemas sporta tērpa izvēli, nav obligāti jāiegādājas gatavs komplekts - blogere iedrošina kombinēt krāsas, izvēloties dažāda dizaina apģērbu no dažādiem ražotājiem. Sportiskas bikses un apavus var papildināt ar vienkrāsainu jaku, kas “nomierina” sportisko koptēlu. Šādā veidā tērps būs piemērots gan, dodoties uz kalnu, gan ikdienišķā pastaigā.

Reklāma
Reklāma


Sagatavojies ziemas aktivitātēm
Ziemas izpārdošana pilnīgi noteikti ir īstais brīdis, kad iegādāties sen kāroto slēpošanas komplektu, termoveļu vai jebkuru citu ziemas sporta aksesuāru. Tomēr jāatceras, ka būtiski ir, lai izvēlētais apģērbs ir ne vien vizuāli pievilcīgs, bet arī pilda savas pamatfunkcijas - lai tas ir ērts un silts. Tiem, kuri izbauda slēpošanas, snovošanas un citus ziemas priekus dienas tumšajā laikā, noderēs spilgts un gaismu atstarojošs apģērbs - šādi sporta kombinezoni plašā izvēlē pieejami sporta apģērba veikalos.