Pola Klīva jaunākais spriedzes romāns: Dzīvības kurjers

Visā pasaulē tūkstošiem cilvēku vienīgā cerība izdzīvot ir sagaidīt orgānu donoru. Kad neredzīgā Džošuas tēvs policists iet bojā kādas izmeklēšanas laikā, puisim tiek dota unikāla iespēja: operācija, kas viņam ļautu redzēt ar tēva acīm.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dzīvības kurjersIepazīstot pasauli, kuru reiz spējis izjust tikai ar citām maņām, Džošua piedzīvo neparastus atmiņu uzplaiksnījumus: tajos redzamas ainas, kuras šīs acis skatījušas senāk.


Džošua sāk meklēt atbildes. Ar ko tētis, būdams policists, patiesībā ir nodarbojies? Kas ir svešinieks, kurš vēlas viņu nogalināt? Kādēļ acis rāda to, ko Džošua pats nav piedzīvojis? 


Jaunzēlandiešu rakstnieks Pols Klīvs tiek dēvēts par trilleru meistaru un nākamo Stīvenu Kingu. Klīva darbi ir tulkoti vairāk nekā divdesmit valstīs, un viņš saņēmis starptautiskus apbalvojumus spriedzes romāna žanrā. Slepkavas gēns ir rakstnieka desmitā grāmata, kas jau guvusi pasaules atzinību. Tas ir satricinošs trilleris, pilns noslēpumu un pavērsienu, kas lasītājam liks iegrimt minējumos līdz pat pēdējai lappusei.


Šīs grāmatas dēļ jūs būsiet spiesti gulēt ar ieslēgtu naktslampiņu. /Kirkus Reviews/


Pols Klīvs vārdus lieto kā nāvējošus ieročus. /The New York Times/


Spēcīgs, provocējošs un neaizmirstams romāns. /Publishers Weekly/

Reklāma
Reklāma

 

Ieskaties: www.kontinents.lv