Vai veļas mazgājamajai mašīnai ir nepieciešama tvaika funkcija?

Kas ir tvaika funkcija? Vai tā ir nepieciešama veļas mazgājamajai mašīnai? Kādus ieguvumus tā sniedz veļas mazgāšanas procesā? LG Electronics apkopoja informāciju, lai sniegtu priekšstatu par to, kas ir tvaika funkcija un kādas priekšrocības tā sniedz mājsaimniecībā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

FOTO: Tvaiks papildina veļas mazgāšanas procesu, saglabājot audumus mīkstus un novēršot tā saburzīšanos mazgāšanas laikā.

 

Kas ir tvaika funkcija? 
Daudzās veļas mazgājamās mašīnās tagad ir iebūvēta tvaika funkcija. Šīs funkcijas pamatā ir karstā ūdens tvaika izmantošana, lai atbrīvotu veļu no krunciņām, atsvaidzinātu un dziļi attīrītu audumu šķiedras. Tvaiks papildina veļas mazgāšanas procesu, saglabājot audumus mīkstus un novēršot tā saburzīšanos mazgāšanas laikā.

 

Kā darbojas tvaika funkcija?
Tvaika funkcija iedarbojas uz apģērbu gan skalošanas laikā, kad tvaiks palīdz ūdenim labāk iesūkties veļā un uzlabot traipu izmazgāšanos, gan mazgāšanas laikā – tvertnē ieplūst mazgāšanas līdzeklis un tvaiks tam palīdz pilnībā sadalīties un aktivizēties, uzlabojot veļas mazgāšanas procesu. Kā arī noslēguma fāzē – veļa ir gludāka un tiek noņemtas liekās pūciņas, kas padara veļu vēl tīrāku un patīkamāku lietošanai. 

 

Kad lietot šo funkciju? 
Īpaši vērtīgi ir tas, ka tvaika funkcijai piemīt veļas “atsvaidzināšanas” īpašība. Ko tas nozīmē? Ja vēlies savu apģērbu vai veļu padarīt svaigu, gaisīgu un atbrīvot no nevēlama aromāta, tad to ir iespējams izdarīt 20 minūšu laikā, ievietojot to veļas mašīnā, uzstādot funkciju “atsvaidzināšana” un veļa iegūs patīkamu aromātu, nemērcējot to ūdenī. Ja vēlies padarīt veļu mīkstāku, tad izvēlies “veļas mīkstināšanas” funkciju, kas tikai ar tvaika palīdzību, bez jebkādiem papildus ķīmiskiem veļas mīkstinātājiem, padarīs veļu mīkstu un īpaši patīkamu pieskārieniem. 

 

Reklāma
Reklāma

FOTO: Mūsdienās tvaika funkcija ir pieejama daudzās veļas mazgājamajās mašīnās, kā arī veļas mašīnās ar iebūvētu žāvētāju, radot multifunkcionālu ierīci, kas ikdienas mājas soli padara vieglāku un patīkamāku.


 

Kādu veļas mazgājamo mašīnu ar tvaika funkciju izvēlēties?
Ir divu veidu tvaika funkcijas – parastā tvaika funkcija un TrueSteam™. Klasiskās tvaika funkcijas pamatā tiek radīts tvaiks līdz 75°C, veļas mazgājamajai mašīnai uzsildot ūdeni tās apakšējā daļā, savukārt TrueSteam™ funkcijas pamatā speciāli veidotais ģenerators, kas pats rada tvaiku, ir daudz efektīvāks un tvaika temperatūra sasniedz 100°C. 

 

Mūsdienās tvaika funkcija ir pieejama daudzās veļas mazgājamajās mašīnās, kā arī veļas mašīnās ar iebūvētu žāvētāju, radot multifunkcionālu ierīci, kas ikdienas mājas soli padara vieglāku un patīkamāku. Pateicoties plašajam tvaika funkcijas ieguvumu klāstam un modeļu skaitam, kuros šī funkcija ir iebūvēta, cenas starpība nav pamanāma, neradot būtisku veļas mašīnas sadārdzinājumu. 

Vairāk informācija šeit.

Advertisement