"Māmiņu institūts" Liepājā uz bezmaksas lekciju cikliem aicina topošos un esošos vecākus

8.decembrī TN “Kurzeme” sadarbībā ar biedrību “Tu esi gaidīts” uzsāk izglītojošu projektu Liepājā – ikmēneša lekciju ciklus topošiem un esošiem vecākiem “Māmiņu institūts”.

FOTO: Shutterstock.com

Turpmāk katru mēnesi tirdzniecības namā “Kurzeme” būs iespēja bezmaksas apmeklēt lekcijas par tādām aktuālām tēmām, kā mājdzemdības, gatavošanās dzemdībām un dzemdības, topošās māmiņas uzturs un sportošana, skaistumkopšana, bērnu audzināšana un attīstība, bērnu uzturs un ēšanas paradumi, uzdot jautājumus pieredzējušiem speciālistiem. 

Pirmais “Māmiņu institūts” lekciju cikls norisināsies 8. decembrī no plkst. 12:00 līdz 15:00 tirdzniecības nama “Kurzeme” 4. stāvā. Ginekoloģe un dzemdību speciāliste Ieva Ramane pastāstīs vai topošajām māmiņām ir jāēd par diviem, kādi vitamīni būtu nepieciešami grūtniecības laikā un vai tie vispār ir nepieciešami.

Vecmāte Agnese Dejus saistošā un saprotamā veidā pastāstīs par mājdzemdībām, patiesību un valdošajiem mītiem par tām. Dūla un grāmatas “’Gaidības un radības ar prieku’’ un “Dziedinošas dzemdības” autore Linda Rozenbaha aicinās uz savas grāmatas prezentāciju, kā arī pastāstīs par dziedinošām un dabiskām dzemdībām. Noslēgumā būs iespēja tikties ar piecu bērnu mammiņu, kura laidusi pasaulē bērnus mājdzemdībās un piedzīvojusi dabīgas dzemdības pēc ķeirzargrieziena, kā arī dalījusies savos dzemdzību stāstos Lindas grāmatā “Dziedinošas dzemdības”.

Paralēli lekcijām visiem lekciju cikla dalībniekiem būs iespēja piedalīties momentloterijā un laimēt 100 EUR vērtībā komplektu māmiņai un mazulim no pasākuma atbalstītāja EUROAPTIEKA. 

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūgums iepriekš pieteikties, zvanot vai sūtot īsziņu uz tālruni 29241413 (norādīt vārdu, uzvārdu, e-pastu) vai sūtot epastu uz infocentrs@tnkurzeme.lv.

Reklāma
Reklāma