Fiskars gatavo kopā ar Lindu Vilmansoni-Virbuli: rudenīgas receptes

 28. novembris 2018 15:05 Reklāmas projekts  skatījumi: 157

Gada tumšajā laikā, kad ļoti kārojas gardi, veselīgi našķi, Somijas uzņēmums Fiskars kopā ar Lindu Vilmansoni-Virbuli sarīkoja kopā gatavošanas brokastis, kurās tika gatavoti viegli pagatavojami ēdieni nesteidzīgiem brīvdienu rītiem. Linda Vilmansone-Virbule dalās ar divām receptēm, kā arī ar padomiem, kā gatavošanas procesu atvieglot, izmantojot Fiskars Functional Form traukus. 




Atvieglota ikdiena
Lai ēst gatavošanas procesu izbaudītu, ļoti svarīgi ir izvēlēties atbilstošus darbarīkus, kas gatavošanas procesu atvieglo. Jaunie Functional Form ēdienu gatavošanas trauki piedāvā plašu risinājumu klāstu, kas padara tos viegli lietojamus, mazgājamus un uzglabājamus. Šī kolekcija ir paredzēta ikvienam, kam rosīga ikdiena nav sveša. Somijā ražotie trauki ir piemēroti visām ēdienu gatavošanas virsmām un izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, kas spēj pārciest ikdienas izaicinājumus.

Fiskars

Palīgs ēst gatavošanā
Daloties ar ēst gatavošanas knifiem, Linda skaidro, ka nereti cilvēki mēdz piemirst, cik ērta un viegla var būt gatavošana, ja vien tiek izvēlēti pareizie darbarīki. Šādas funkcijas, kas palīdz ikdienas darbos ir, piemēram, ērta šķidruma noliešana no katla, iztiekot bez papildu sietiem vai virtuves dvieļiem. Tāpat arī ir būtiski, lai vāki ir caurspīdīgi, lai gatavošanas procesam – jo īpaši cepot un vārot – var sekot līdzi, nenoņemot katla vāku. Savukārt neuzkarstošie katlu un pannu rokturi palīdz izvairīties no apdegumiem. Šādas it kā nemanāmas, bet tajā pašā laikā ļoti noderīgas ērtības piedāvā Functional Form trauku līnija.

Fiskars

Brīvdienu rīti saistās ar nesteidzīgām, garšīgām, taču viegli pagatavojamām brokastu maltītēm. Ar rudenīgo salātu un burkānu sviesta recepti dalās Linda.


Nepieciešamās sastāvdaļas salātiem:
400g riekstu ķirbja, 50ml sezama eļļas, 70g rukolas, 50g parmezāna siera, 300g baraviku (vai citas sēnes pēc tavas izvēles), 50g ciedru rieksti, 10 paipalu olas.
Pagatavošana
1. Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.
2. Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un apcep karstā sezama eļļā, zeltainas no abām pusēm.
3. Uz sausas pannas lēni apgrauzdē ciedru riekstus. 
4. Paipalu olas novāra 3 minūtes karstā ūdenī.
5. Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.

Fiskars gatavo
Nepieciešamās sastāvdaļas burkānu sviestam:
1kg burkānu, 150g sviesta, ½ tējk. sāls, 1 čili pipars, 2 ķiploka daiviņas, 1 tējk. ingvera pulvera, 1 ēd. k. medus, 1 tējk. kumīna sēklu, 1 tējk. koriandra sēklu.
Pagatavošana:
1. Burkānus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
2. Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta un apcep burkānus. Cep, līdz tie mīksti un zeltaini. Ja nepieciešams, var pievienot mazliet dārzeņu buljona vai ūdens, lai tie nepiedegtu.
3. Uz sausas pannas apgrauzdē kumīna un koriandra sēklas, līdz sāk izdalīties aromāts. Sēklas saberž vai sablenderē viendabīgā pulverī.
4. Virtuves kombainā vai blenderī liek apceptos burkānus, čili piparu, ķiploku, ingvera pulveri, medu, kumīna un koriandra maisījumu un atlikušo sviestu. 
5. Visu sablenderē viendabīgā masā. Pasniedz kopā ar maizi.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas