Aizraujošas iespējas Jaungada sagaidīšanai ar visu ģimeni!

Iespējams, ka Vecgada vakars kādam liekas vēl aiz kalniem, bet atlikušie nepilni divi mēneši paskries vēja spārniem. Rīgā un tās apkārtnē ir liels pieprasījums pēc svinību vietām, tādēļ pēdējais laiks padomāt un nolemt par jaunā 2019.gada sagaidīšanas svētkiem! Ģimenes restorāns Hercogs ir padomājis par iespējām dažādām gaumēm: piedalīties grandiozā ballē ar plašu programmu Mārupes restorānā, vai arī – organizēt savu privāto pasākumu atbilstoši savai gaumei Ķīpsalas vai Mežaparka restorānos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaungada sagaidīšana Mārupes Hercogā sāksies 31.decembrī plkst.20:00 un tās tēma: ROZĀ KARNEVĀLS visai ģimenei! (Kāpēc rozā? Atbilde meklējama ķīniešu horoskopā!)


Vakaru vadīs atraktīvā dziedātāja Elizabete Zagorska. Visas nakts garumā dejas un mūziku nodrošinās Mīlas Svētku Orķestris un DJ. Kamēr pieaugušie baudīs bagātīgu ēdienkarti un dzirkstošos dzērienus, mazajiem apmeklētājiem bērnu istabā tiks nodrošināta atsevišķa izklaides programma.  Gadu mijā plkst. 23:50 paredzēts uguns šovs “Fire Spirit” un svētku kūka.  Bez tam, visi viesi varēs piedalīties loterijā ar vērtīgām balvām – kā jau īstām Jaungada svinībām pienākas. Vairāk informācijas un rezervācijas iespējas mājas lapā. 

Hercogs

Privātāku pasākumu iespējams organizēt Ķīpsalas vai Mežaparka restorānos Hercogs. Piedāvājam noīrēt restorānu telpas un veidot Jaungada svinības pēc savas gaumes un savā kompānijā, tajā pašā laikā – rūpes par ēdienkarti un apkalpošanu atstājot pieredzējušās Hercoga komandas ziņā. 


Ķīpsalas restorāns piedāvā ne tikai neaizmirstamu skatu uz Vecrīgas panorāmu un lielisku Jaungada uguņošanas vērošanas vietu, bet arī svinību zāli no 50 līdz pat 70 personām. Par iespēju rezervēt Ķīpsalas restorānu lūdzam zvanīt pa tālruni:  67873804.

Ķīpsalas Hercogs
Mežaparka restorāns, kura mājīgais interjers nupat ieguvis Latvijas Dizaineru savienības gada balvu, būs piemērots svinībām 25-40 cilvēku lokā. Par iespēju rezervēt Mežaparka restorānu Jaungada sagaidīšanas svinībām lūdzam zvanīt pa tālruni:  67518679.

Reklāma
Reklāma


Vienmēr laipni gaidīti ģimenes restorānos Hercogs Mārupē, Ķīpsalā, Mežaparkā un drīzumā – arī Ādažos!


Ieskaties: www.hercogi.lv