Bērni nogaršo dabīgos „Rūdolfs” biezeņus. Mammu atsauksmes

Rudens sākumā četriem mazuļiem un viņu mammām bija iespēja nobaudīt tepat Latvijā ražotās „Rūdolfs” augļu biezeņu stāvpakas. Iepazīsties ar mammu sniegtajām atsauksmēm.

Mazuļiem bija iespēja nobaudīt 6 dažādas garšu kombinācijas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazuļiem bija iespēja nobaudīt 6 dažādas garšu kombinācijas

Emīla mamma Evija

Mūsu ģimenē "Rūdolfs" augļu biezenīši jau kādu laiku ēdienkartē ir ieviesti, taču ne visi veidi līdz šim bija nogaršoti, tāpēc bijām priecīgi par iespēju dalīties savās atsauksmēs par šo, mazajiem un lielajiem, gardo produktu.

Mango, banāns, cidonija - šo biezeni Emīls garšoja pirmo reizi un pirmo reizi arī dēlam bija jauna garša - cidonija, kuras smarža bija patīkami jūtama attaisot paciņu. Pēc garšas vairāk jutu mango, tāpēc likās pasalds, savukārt banānu bija grūti sagaršot. Šis biezenis labi garšoja kā dēlam, tā arī tētim.

Ābols, banāns, žāvēta plūme un cepumi - šis jau no laika gala ir mūsu iecienītākais biezenis. Pēc smaržas ļoti labi var just plūmi, savukārt pēc garšas plūmi un ābolu. Banānu arī šajā biezenī nespējam sagaršot.

Ābols, banāns, zemene un saldais krējums - pēc smaržas visspēcīgāk jūtamas zemenes un lai gan saldais krējums starp pārējām komponentiem satur tikai 4%, pēc garšas varēja manīt, ka biezenis ir ar krējumu.

Bumbieris, banāns un ērkšķoga - pēc smaržas vislabāk var just ērkšķogu un bumbieri. Pēc garšas šķita skābens, dēls tāpat vienu pašu nelabprāt ēda. Šo biezeni pievienoju ikdienas biezputrai un tad jau garšas izlīdzinājās.

Bumbieris, žāvēta plūme - pēc smaržas un garšas varēja just izteikti žāvētu plūmi. Šis biezenis Emīlam garšoja un noteikti to iegādāsimies arī turpmāk.

Ābols, banāns, mellene - pēc smaržas mellene, savukārt pēc garšas vienu konkrētu nevar izcelt, taču garša patīkama. Arī šis biezenis dēlam labi garšoja un noteikti to iekļausim ikdienas uzturā.

Priecē, ka „Rūdolfs” BIO organic biezeņiem nav pievienots papildus cukurs un tas ir bez konservantiem u.c. ne tik veselīgām vielām.

Hardija mamma Inga

Hardijs par apetīti nesūdzas. Viņš ir brašs ēdājs, kurš izvēlas pagaršot kaut ko jaunu. „Rūdolfs” saldos augļu biezeņus Hardijs ēda labprāt. Vislabāk dēlam garšoja ābolu banānu zemeņu biezenis ar saldo krējumu. Biezeņa iepakojums ir ļoti parocīgs – bērns var ēst pats un nekas nav jāsilda. Tāpat iepakojumu nav iespējams sabojāt, nometot zemē. Stāvpaka ir ērta ceļojumiem, ieliec tik somā un izmanto pa ceļam. Noteikti „Rūdolfs” firmas produkciju iekļausim savā ēdienkartē, jo Hardijam tie ļoti garšoja.  

Reklāma
Reklāma

Madaras mamma Inta

„Rūdolfs” BIO organic augļu biezeņi ļoti garšo manai pusotru gadu vecajai meitiņai. Priecē, ka biezeņiem nav pievienots papildus cukurs un tas ir bez konservantiem u.c. ne tik veselīgām vielām.

Biezenīši ir pieejami interesantās augļu kombinācijās, dažiem ir pievienots nedaudz saldā krējuma vai cepumu, kas maltīti padara sātīgāku. Kādu konkrēti ir grūti izdalīt garšas ziņā, jo garšoja pilnīgi visi un meita prasīja vēl!

Ļoti ērti lietojams iepakojums, kas atvieglo vitamīnu uzņemšanu ārpus mājas un esot ceļā. Biezeņu konsistence ir bērnam viegli uzņemama, kas veicina patstāvīgu ēšanu un nerada bažas par aizrīšanās risku.

„Rūdolfs” augļu biezeņi noteikti ir mūsu saldā ēdiena favorīts, līdz šim nav baudīts nekas gardāks.

Kristiāna Brenta mamma Kaiva

„Rūdolfs” biezenīšus 11 mēnešus vecais dēls pieveica diezgan ātri, jo ļoti garšoja visas sešas garšas. Izteiktākais favorīts bija ābols, banāns, žāvēta plūme ar cepumiem - dažos piegājienos iepakojums bija tukšs.

Ļoti patīk šie stāvpaku iepakojumi. Esot ārpus mājas vienmēr pērku šos, jo ar burciņu un karotīti sanāk ķēpa, turklāt vienmēr kaut kas paliek pāri un žēl mest ārā, bet ledusskapī neieliksi. Ar šiem lielākoties nevajag pat lacīti, ja vien mazais nav izdomājis laist gar lūpu.. Turklāt šos dēls māk arī turēt un ēst pats, kas šobrīd Kristiānam Brentam ir ļoti aktuāli (ar karotīti vēl neprot ēst, bet man arī vairs neļauj barot). Starp citu iepakojuma korķītis ir mīļākā detaļa mazajam - ar to vēl stundām spēlējas un pēta.

-----

Bērna uzturs ir pamats veselībai mūža garumā, tāpēc ieteicams lietot uzturā produktus, kuru izcelsme ir no bioloģiskām izejvielām.

“Rūdolfs” BIO produktu klāsts nodrošina mazulim pilnu ēdienkarti sākot jau no 4 mēnešu vecuma – augļu un dārzeņu biezeņi, putras, deserti, biezeņi ar gaļu un biezsulas. Biezenīši stāvpakās pieejami 6 dažādās augļu un ogu kombinācijās, tostarp arī tādi, kuru sastāvā ir 100% bioloģiski augļi, nav pievienots cukurs, piena produkti vai glutēns, sev piemērotāko ir iespēja atrast ikvienam. Šobrīd “Rūdolfs” kvalitāti novērtē ne tikai mazuļi, bet gan arī pieaugušie, jo produktu sortimentā ir ne tikai bērnu pārtika, bet gan arī produkti, kuri domāti ikvienam – smūtiji, kečupi, ievārījumi, biezsulas un paši jaunākie produkti – augļu un dārzeņu krēmi.

Vairāk uzzini www.latekofood.lv ; www.facebook.com/latekofood