Augstas kvalitātes un drošības pakāpes metāla durvis MetaLux

SIA Eirodurvis kopš šī gada septembra mēneša ir oficiāls MetaLux rūpnīcas pārstāvis Latvijā.
MetaLux metāla durvis tiek izgatavotas Baltkrievijā vienā no lielākajām rūpnīcām savā nozarē, pateicoties milzīgiem ražošanas apjomiem tiek panākta ļoti zema cena izlaides produktiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ražošanas procesā tiek izmantotas pavisam jaunas iekārtu līnijas, jo ražotne ir atklāta pavisam nesenajā 2015. gadā. Pirmssākumos kompānija nesaucās MetaLux un tas nebija ražotājuzņēmums, pilnus desmit gadus līdz 2015. gadam Baltkrievijas uzņēmums bija darbojies kā Ķīniešu metāla durvju lielākais vairumtirgotājs, veidojot milzīgus pārdošanas apmērus 120’000 vienību gadā! Izveidojot lielu sadarbības partneru loku un nopelnot kapitālu tika pieņemts lēmums veidot savu rūpnīcu, tā tika veidota MetaLux rūpnīca un produkcija.

 

Galvenā uzņēmuma darbības veiksme slēpjas augstas kvalitātes durvīs par ļoti zemām cenām. Tāpat tika likts akcents uz standarta izmēru ražošanu, lai panāktu zemus izpildes termiņus un augstāku produktivitāti - pateicoties standarta izmēru ražošanai rupnīca ir spējīga ražot MetaLux produkciju pat tad kad vēl īsti nav klienta, kas gatavs izdarīt pasūtījumu. Tas dod iespēju rūpnīcu pieklājīgi noslogot ar darbu un gala rezultātā tiek panākta ļoti izdevīga cena mūsu klientiem.

 

MetaLux durvju ražotne ik mēnesi saražo līdz pat 7000 metāla durvju, durvis tiek izgatavotas standarta izmēros 860x2050 ; 960x2050 un nestandarta divvērtņu 1250x2050.

 

 

Metāla durvis MetaLux tiek iedalītas 5 kolekcijās, no ekonomiskām TREND, STANDART šo durvju modeļu cenas ir no 164,00 eur līdz 325,00 eur, tad ir vidējā segmenta durvis no kolekcijām TRIUMPH, ELITE šo durvju modeļu cenas ir no 368,00eur līdz 577,00eur, durvis no kolekcijas STATUS ir visnopakotākās, tām ir 3 kontūras (3 blīvējumi - gumijas), durvju biezums ir veseli 96MM, kārbas biezums 120MM, kopējā durvju trokšņizolācija sastāda 38dB, cenas STATUS kolekcijas durvīm ir no 435,00eur līdz 610,00eur.

 

MetaLux produkcija ir unikāla, jo lielākā daļa mūsu piedāvāto metāla durvju ir paredzēti gan dzīvokļiem, gan privātmājām (durvis drīkst atrasties laukā, tās ir drošas un siltas).

Visas kolekcijas tiek komplektētas ar Itālijā ražotām SECUREMME slēdzenēm, SECUREMME 2019 un SECUREMME 2061, kā arī komplektā ir nakts aizbīdnis.

 

Mūsu mājas lapā ir iespēja iepazīties ar visu durvju klāstu uz šodienu tie ir vairāk kā 80 dažādas durvis.

 

Mūsu uzņēmums ir izveidojis noliktavu Rīgā, mūsu noliktavā ir pieejamas dažādu kolekciju durvis, tās ir iespēja ātri saņemt, jo nav jāgaida izgatavošanas laiku, izņēmums protams ir ja klientam vēlamo durvju nav noliktavā, tad tiek veikts pasūtījums, pasūtījuma izpildes laiks ir 4 - 6 nedēļas. 

Reklāma
Reklāma

 

Šobrīd MetaLux metāla durvis ir pieejamas Rīgā, Hanzas ielā 6. 

 

Drīzumā tās būs pieejamas visā Latvijas teritorijā, uzņēmums Eirodurvis strādā pie sadarbības partneru piesaistes.

 

Tāpat mūsu uzņēmums aicina uz sadarbību vairumpircējus, celtniecības uzņēmumus, durvju un logu pārdošanas vai ražošanas uzņēmumus, dizainerus un arhitektus.

 

 

SIA EIRODURVIS

LV40003831156

Rīga, Hanzas iela 6

Darba laiks : 

Darba dienās: 10 - 18

Sestdienās: 11 - 15

Svētdienās: Brīvs

 

Tel. 26668000

www.m-lux.lv