Mammas izmēģina zīmola „Happy” kosmētiku, kas piemērota bērniem no 1 mēneša vecuma

Rudens sākumā piecām mammām bija lieliska iespēja testēt zīmola „Happy” produktus – Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēmu, Happy Natural Care šampūnu, Happy Natural Care dušas želeju divi vienā, Happy Natural Care ķermeņa eļļu, kā arī "Happy" autiņbiksītes. Lasi, kā mammas vērtē īpaši bērniem piemērotus ķermeņa kopšanas līdzekļus un autiņbiksītes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Divu meitu mamma Santa

Happy Natural Care ķermeņa eļļa. Izmēģinājām eļļiņu, lai atbrīvotos no vēl nedaudz palikušās piena kreveles meitiņas galvā. Iesmērēju eļļu galvā un atstāju uz 20 minūtēm. Produkts bija lieliski paveicis savu uzdevumu. Piena krevele, nedaudz pakasot ar ķemmīti, viegli nonāca nost. Patīkama, neuzkrītoša smarža. 

Happy Natural Care dušas želeja divi vienā. No piedāvātajiem produktiem, šis mūsmājās tika izmantots visvairāk. Izmantoju vairākas reizes dienā, kad mazgāju meitiņas dupsīti. Produkta panākuma atslēga ir iepakojums - ātri, ērti lietojams ar dozatora palīdzību.

Happy Natural Care šampūns. Patika. Pildīja savu uzdevumu un pats galvenais – nekoda bērnam acīs. Labi puto, mati palika tīri un smaržīgi.

Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms. Ērts iepakojums, neaizņem daudz vietas, var ielikt somā un lietot, kad nepieciešams. Viegli klājas un ātri iesūcas, krēmam piemīt neitrāla smarža. Āda pēc lietošanas palika mīksta un maiga. Produktu arī turpmāk lietos ne tikai bērns, bet arī es. Ziemā un rudens dzestrumā pasargās mūsu ādu no vēja.

Zīmola "Happy" 4. izmēra autiņbiksītes. Atverot paku, pirmais, kas iepriecina, ir patīkamā smarža. Jauki, ka autiņbiksīšu aizmugurējā malā iestrādāta elastīgā josla. Labi, ka uz autiņbiksītēm ir skaisti, bērnam piemēroti zīmējumi, iedodot bērnam rokās pētīt vienu biksīti, ātri var samainīt pilno. Pēc nakts miedziņa, kas ilgst aptuveni 10 stundas, bērnam diezgan slapjš dupsis.

Annija 4 mēnešus vecā Markusa mamma

Happy Natural Care ķermeņa eļļai piemīt labs aromāts, tā ātri iesūcas ādā un to padara mīkstu un vēl maigāku. Ideāli būtu, ja pudelītei būtu dozators. Happy Natural Care dušas želeja divi vienā un Happy Natural Care šampūns labi puto, matus padara mīkstus un vieglus. Dušas želejai patīk, ka ir dozators, to var lietot arī tad, kad mazais ir vienā rokā, bet ar otru roku var mazgāt un regulēt ūdens strūklu.

Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms ātri iesūcas ādā, bet tas iespējams varētu būt nedaudz taukaināks, jo pēc pāris minūtēm šķiet, ka nemaz nebūtu uzsmērēts

Izmēģinot zīmola "Happy" 3. izmēra autiņbiksītes, novērtēju labo uzsūktspēju. Ir brīva sajūta gan ap punci, gan ap kājiņām. Vienīgi biksītes šķita nedaudz par īsu, knapi līdz nabai, līdz ar to cirkšņi mazliet iespiesti un klipši varēja būt nedaudz stingrāki.  

Kristīne 9 mēnešus vecā Bruno mamma

Esmu priecīga, ka bija iespēja izmēģināt zīmola „Happy” produkciju, jo savam dēlam no šīs firmas līdz šim neko iepriekš nebiju pirkusi.

Happy Natural Care ķermeņa eļļa. Tāpat kā pārējiem produktiem, patīk aromāts, kas nav ļoti izteikts vai uzbāzīgs. Ķermeņa eļļa ātri uzsūcas un neatstāj taukainu spīdumu. Ļoti viegli uzklāt uz ādas un tiešām labi mitrina. Tā kā abi ar mazo esam sausas ādas īpašnieki, labprāt arī pati lietoju šo ķermeņa eļļu.

Reklāma
Reklāma

Happy Natural Care dušas želeja divi vienā. Patīkams aromāts, pēc mazgāšanas mazuļa āda ir maiga. Ļoti ērts iepakojums ikdienas lietošanai – dozators ļauj paņemt ziepes ar vienu roku, kas ir ļoti svarīgi mazgājot mazuli vienai. Ērta ir iespēja šo gelu izmantot ķermenim un vienlaikus arī matiem, jo tas bērnam nekairina acis.

Happy Natural Care šampūns. Patīkams aromāts un optimāla konsistence. Šampūns viegli putojas un maigi attīra matus un galvas ādu, nekairina bērnam acis. Mati pēc mazgāšanas mīksti, viegli un patīkami smaržo. Iepriecina arī sastāvs, kas nesatur mākslīgās krāsvielas.

Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms. Šo produktu izmēģinājām pirmajās rudenīgi vējainajās dienās – rudens nudien ir īstais gadalaiks šim produktam. Krēms labi aizsargā sejas ādu no vēsā vēja un rudenīgās saules iedarbības un pietam mitrina to. Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēmu krēmu noteikti lietosim arī turpmāk pirms rudenīgajām pastaigām.

Zīmola "Happy" 4. izmēra autiņbiksītes. Ļoti iepriecināja tas, ka autiņbiksītēm nav izteikts aromāts, kādi mēdz parādīties citu zīmolu autiņbiksītēm. Tām ir labas uzsūkšanas spējas – pēc nakts miedziņa, nemainot autiņbiksītes 12 stundas, slapjums nekur nav noplūdis. Autiņbiksītēm ir mīksts un patīkams materiāls, kā arī elastīgi un izturīgi aizdares lipekļi. 

Ance 5 mēnešu vecās Matildes mamma

Izmēģinot piedāvātos produktus, priecē, ka visiem ir patīkama, dabīga un viegla smarža, kas nebūt nav uzmācīga. Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms un Happy Natural Care ķermeņa eļļa ļoti ātri iesūcās ādā, nav pārāk taukaina, bet tajā pašā laikā labi mitrina ādu un piešķir mazulim to foršo „bēbīša smaržu”.

Happy Natural Care dušas želejai divi vienā ir lielisks iepakojums, dozators ļauj ātri, viegli un ar vienu roku paņemt nepieciešamo dušas želejas daudzumu. Happy Natural Care šampūns gan pagaidām šajā vecumā nav aktuāls, jo matiņu gandrīz vai nav, bet tas tikai pagaidām. Visiem ķermeņa kopšanas līdzekļiem ir parocīgs iepakojuma lielums, tos ir ērti ielikt somā un paņemt līdzi, braucot uz laukiem vai kur citur.

Ļoti patīk, ka „Happy” 4. izmēra autiņbiksītes ir elastīgas, ar gumijas daļu muguras zonā un apkārt kājiņām, kas samazina “negadījumu” iespējamību. Biksītes ir ērtas, labi pieguļ un nav pārāk biezas vai pārāk plānas, tās labi uzsūc mitrumu un nodrošina sausu dupsi.

Ilva divu meitu mamma

Happy Natural Care ķermeņa un sejas krēms. No visiem testa produktiem šis ir mans iecienītākais. Tas ir tik viegls un maigs. Smarža lieliska - saldena un maigi neuzmācīga.  Krēms uzklājas viegli un iesūcas uzreiz. Āda gan lieliem, gan maziem paliek patīkama un it nemaz taukaina.

Happy Natural Care dušas želeja divi vienā. Šis produkts pārspēj daudzus citus, kas iepriekš lietoti, jo ļoti viegli un maigi uzklājas uz mazuļa ādas, pēc noskalošanas bērna āda ir daudz maigāka un tīrāka. Mazgājot matus ar dušas želeju, tie nepaliek sausi, ilgāku laiku tie ir zīdaini un spīdīgi. Smarža Happy Natural Care dušas želejai divi vienā ir teju vai knapi jūtama, bet uz mazuļa āda tā ir maiga, patīkama un nedaudz saldena. 

Happy Natural Care šampūns. Labi putojošs un viegli skalojas ārā. Pēc skalošanas bērna mati smaržo saldeni. Matu struktūra paliek nedaudz cietāka kā pēc Happy Natural Care dušas želejas divi vienā lietošanas. Izmazgājot matus, meitas piena krevele uz galvas kļuva mīkstāka.

Happy Natural Care ķermeņa eļļa. Eļļa pēc savas struktūras šķiet ļoti bieza un taukaina. Nepieciešams salīdzinoši ilgs laiks, lai to iemasētu bērna ādā, taču, kad tas izdarīts, āda kļūst patīkami zīdaina ar jauku smaržu. Kad jaunākā meitiņa piedzima, eļļu lietoju arī es, jo mana āda bija sausa un to vajadzēja īpaši lutināt. 

"Happy" 1. izmēra autiņbiksītes. Pirmā iepazīšanās ar zīmola "Happy" autiņbiksītēm notika neilgi pirms biksīšu uzvilkšanas tikko dzimušajai meitiņai. Pirmajā brīdī šķita, ka autiņbiksītēm ir ļoti spēcīga smarža, bet pēc pāris minūtēm tā jau bija izzudusi. Patika, ka biksītēm ir gluda virsma iekšpusē, kas bija īpaši maiga pret jaundzimušā ādu. Lietojot autiņbiksītes pirmajās dienās, tiešām liels pluss ir īpašā izgriezuma vieta nabiņai, kas atviegloja biksīšu maiņu un noņēma raizes par nabassaites traumēšanu, izkustināšanu vai saspiešanu. Mūsu mazākajai meitai jau no pirmās dienas nepatīk mitrums biksītēs, tāpēc paļāvos uz īpaši izveidotu mitruma indikatoru autiņbiksīšu priekšpusē, kas  vairums reižu arī uzreiz iekrāsojās.