Konkurss bērnudārziem "Uzzīmē savu tēti". Uzvarētāji noskaidroti!

Katram bērnam viņa tētis ir vislabākais, visstiprākais, visgudrākais. Tāds, ar ko noteikti gribas palepoties un parādīt citiem. Tāpēc šogad aicinām bērnudārzu grupiņas piedalīties konkursā par godu Tēva dienai. Šajā reizē tēma – Uzzīmē savu tēti! 

Stacijas pamatskolas Vīksnas filiāles pirmsskolas grupas iesūtītais darbs, kas saņēmis vienu no galvenajām balvām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stacijas pamatskolas Vīksnas filiāles pirmsskolas grupas iesūtītais darbs, kas saņēmis vienu no galvenajām balvām.

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicināja ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus vari skatīties šajā brīnišķīgajā Latvijas tētu portretu galerijā! 

 

 

LAIKS NOTEIKT UZVARĒTĀJUS!

Ceļojumu uz izklaides parku "Avārijas Brigāde", kas ir lieliska vieta, kur pavadīt aizraujošu dienu gan lieliem, gan maziem, saņem Stacijas pamatskolas Vīksnas filiāles pirmsskolas grupa.

Stacijas pii

Piedzīvojumu "Laimas šokolādes muzejā", kur var uzzināt, kā dzimst šokolāde, un pašiem pamēģināt pagatavot kādu gardumu, saņem PII "Tornīši" grupiņa "Cielaviņas".

Cielaviņas

Ekskursiju gida pavadībā "Rīgas Motormuzejā", kur apskatāmi vairāk kā 100 unikāli senie spēkrati, saņem Džūkstes pamatskolas pirmsskolas 5-6gadīgā grupa.

Džūkstes pamatskolas pirmsskola
 

PĀRSTEIGUMA BALVA!

Reklāma
Reklāma

SaulstariņiĪpašu pārsteigumu - nodarbību bērnudārzā par atbildību, kuras laikā būs iespēja izmēģināt un sajust, kā četrkājainais mīlulis var iedvest mieru pēc garas skolas vai darba dienas, saņem BJC "IK Auseklis" grupiņa "Saulstariņi".

 

Tā kā daudzi zīmējumi bija tik lieliski, ka redakcijai nepavisam nebija viegli noteikt uzvarētājus, esam sagatavojuši vēl dažas pārsteiguma balvas. Tās saņems:

1. Tukuma Pirmsskolas izglītības iestādes "Pepija" grupiņa "Ķirbīši";

2. Lubānas PII "Rūķīši" "Kāpēcīšu" grupa;

3. Rīgas 13. PII "Ābecītis’" 4. grupa (ģimenes grupa);

4. Trikātas pamatskolas "Lācēnu" grupiņa;

5. Grobiņas PII "Pīpenīte" "C" grupa.

Ar konkursa uzvarētājiem sazināsimies personīgi. 

 

Iepriekšējos gados aicinājām iesūtīt scenārijus Tēva dienas svinēšanai, kā arī Tēva dienas dāvanu idejas. Skaties iepriekšējo gadu KONKURSA DARBUS!