Mazzalves pagasta PII "Vālodzīte" bērnu zīmētie tētu portreti

PII „Vālodzīte” (Mazzalves pagasts, Neretas novads) grupiņā ir apvienoti 12 četrus līdz sešus gadus veci bērni. Konkursam startē deviņi bērnu zīmējumi. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni par savu tēti:
Gustavs (6 gadi): Mans tētis ir Guntis. Viņš audzē zemenes un strādā mežā. Tētis ir mīļš, ne pārāk. Kad Ernests (vecākais brālis) neiet strādāt, viņš ņem nost datoram vadu. Viņš šauj pudeles, jo mežā šauj pīles.
Artis (5 gadi): Tētis brauc ar mani ar riteņiem. Viņš mani vizina ar motociklu. Tētis līdzināja ceļu, aizbēra bedres. Mans tētis kuļ graudus un ber opīša šķūnī.
Gatis (4 gadi): Mans tētis Dairis. Es viņam palīdzu. Tētis pērk man saldumus. Mēs braucam diskot laukus.
Ernests (6 gadi): Mans tētis labs, smuks. Viņš ir ļoti mīļš. Es palīdzu tētim.
Enija (5 gadi): Tētis brauc ar traktoru uz „Lūkiem” pēc kartupeļiem. Mans tētis ir ļoti mīļš. Viņš spēlējas ar mani.
Keilija (6 gadi): Mans tētis strādā fermā. Viņš dzīvo Neretā un viņu sauc Edgars. Viņš pa brīvdienām sēž mājās un taisa mašīnas. Tētis pie mums nedzīvo. Viņš omei taisa dušu. Viņa šefu sauc Jānis.
Annika (5 gadi): (stāsts par vectētiņu, jo tētis nedzīvo ģimenē un meitene nepazīst viņu) Mans vectētiņš ir ļoti labs. Vienmēr aizmieg un skatās televizoru laika ziņas. Viņš vienmēr mani apskauj. Ļoti strādīgs. Malku skalda, krauj. Viņš arī labo mašīnas un mūsu (ar māsu) riteņus.
Vanesa (5 gadi): Tētis brauc ar mašīnu. Māsu ratos vizina. Tētis pērk olu, kurā ir mantas iekšā. Viņš man pērk mantas.
Keita (5 gadi): Manu tēti sauc Vitālijs. Viņš ir ļoti labs, mīļš. Viņš mani lutina. 
 

 

Reklāma
Reklāma

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT