GATAVI RUDENIM? KidzOne bērnu apģērbu veikali ir gatavi!

Vecākiem tas nav viegls uzdevums, jo ik gadu, sākoties jaunam gadalaikam, ir jāpiedomā pie jaunas bērnu apģērbu un apavu izvēles, tā kā bērniem mēdz vairs nederēt pagājušās sezonas drēbes – jāsteidz iegādāties ko jaunu! 

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Katrs bērns ir personība, tāpēc apģērbu izvēle un process noteikti katrā ģimenē atšķiras, bet pats svarīgākais, lai bērnam patīk apģērbs, ko viņš nēsā un jūtas tajā ērti!


Kā jau katrai sezonai pienākas, modē ienāk jaunas krāsas, tekstūras un citas detaļas, kas sāk dominēt apģērbu veikalos. Ja pavērojam modes tendences, tad jāsecina, ka daba ļoti ietekmē mūsdienu modi. Modē ienāk krāsas, kas raksturīgas noteiktajai sezonai, piemēram, iestājoties rudenim dabā novērojam, ka kokiem krāsojās lapas, dienas kļūst nedaudz tumšākas, un ir manāmi spēcīgāki krāsu kontrasti. Šīs dabas krāsu spēles vēlāk redzam atspoguļojamies arī apģērbu krāsu paletēs.

Zēnu garderobē aktuāla kļūst zaļā krāsa un spilgti piesātinātie toņi, bet apdrukās dominē tādi dzīvnieciņi kā vilks, lapsa, lācis, jenots un citi. Nekur nav pazuduši arī dinozauru motīvi! 

Bērniem patīk izzināt dabu un dzīvniekus, tāpēc meža motīvi un krāsas atbilst šīs sezonas bērnu modes tendencēm KidzOne veikalos. Zēnu garderobē aktuāla kļūst zaļā krāsa un spilgti piesātinātie toņi, bet apdrukās dominē tādi dzīvnieciņi kā vilks, lapsa, lācis, jenots un citi. Nekur nav pazuduši arī dinozauru motīvi! Meitenēm aktuālās rudens tendences ir sapņainākas – maģiskie vienražu motīvi maigi un piesātināti rozīgos toņos. Aktuālas arī zeltainās un sudrabīgās krāsas - svārkos, džemperos, jakās un citos aksesuāros. Kā jau rudens sezonai pienākas – aktuālas apdrukas arī ar mākonīšiem un lietus lāsītēm.

 Meitenēm aktuālās rudens tendences ir sapņainākas – maģiskie vienražu motīvi maigi un piesātināti rozīgos toņos. Aktuālas arī zeltainās un sudrabīgās krāsas - svārkos, džemperos, jakās un citos aksesuāros.


Rūtaini audumi, greznais samts, pūkainas tekstūras, sarkani akcenti, izšuvumi un arī iedvesmojošas uzdrukas apģērbos būs šīs sezonas rudens bērnu modes tendeču sarakstā.


KidzOne veikalos meklē jaunās rudens kolekcijas no tādiem bērnu apģērbu zīmoliem kā: Coccodrillo, Mayoral, Name it, OVS kids un Primigi rudens / ziemas apavus. Apģērbi pieejami bērniem no dzimšanas līdz 158 cm, bet OVS kids zīmola apģērbi līdz pat 164 cm.

KidzOne veikali Rīgā:

Reklāma
Reklāma

“Domina Shopping”, Ieriķu iela 3 

“Rīga Plaza”, Mūkusalas iela 71

“Alfa”, Brīvības gatve 372

„Spice”, Lielirbes iela 29

“Solo”, Rīgas iela 9, Daugavpils

“Kurzeme”, Lielā iela 13

 

Ieskaties:

Facebook: KidzONe lapā.  

Instagarm: KidzOneLV