Rīgas 13. PII "Ābecītis’" 4. grupas (ģimenes grupas) pārsteigums tētiem

Rīgas 13. PII ‘’Ābecītis’’ 4. grupa (ģimenes grupa).

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mans Tētis
Santa 6.g. – mans tētis ir mīļš un labs. Kad atnāk mājās uzreiz iet pie televizora un datora. Viņš ar mani dažreiz spēlējās. Es ļoti gribētu, lai tētis ar mani pazīmētu.
Mārtiņš 6.g. – mans tētis ir mīļš un sportisks. Viņam patīk kāpt kokā līdz pašam galam. Mājās tētis skatās hokeju. Viņam ļoti garšo riekstu šokolāde. Es gribētu ar tētu paspēlēt lego.
Raimonds 4.g. – Tētis mājās ar mani spēlējās ar mašīnām. Viņam ļoti garšo frī kartupeļi. Esmu ar tēti bijis tīrā upītē un noķērām 5 zivis. Es ar tēti ļoti gribētu braukt uz AB dambi un uz akvaparku peldēties baseinā.

Zīmējumi
Ance 6.g. – mans tētis ir ļoti mīļš, labs un jautrs. Viņš mani griež aiz rokām. Viņam ļoti garšo šokolāde. Ar tēti gribētu kopā paspēlēties ar mīkstajām mantiņām. 
Olivers 6.g. – mans tētis ir priecīgs un smieklīgs. Mājās tētis sēž gultā un skatās TV un telefonu. Mammai mājās Tētis palīdz kārtot māju, krāsot un cept brokastis. Tētim ļoti garšo šokolāde. Ar tēti gribētu kopā braukt peldēties.
Dominiks 5.g. – Mans tētis dzer daudzas reizes alu un ēd asinsdesas. Katru reizi brauc uz zinātnes fabriku mācīties par elektriķi, jo viņam patīk bakstīt vadus. Katru reizi mani samīļo un pērk jaunus dīvānus. Es gribētu ar tēti kopā mācīties par elektriķi.
Matīss 4.g. – mans tētis ir Mārtiņš. Viņš dažreiz ar mani spēlējās. Viņam garšo šokolāde, dzet kafiju. Un ļoti mīl dzet COCA COLA. Mammai palīdz sūkt māju. Es ar tēti gribētu aizbraukt uz laukumiņu. 

zīmējumi
Agnese 6.g. – mans tētis ir mīļš. Viņam patīk sēdēt datorā un sportot (skriet). Viņam ļoti garšo tēja.
Emīlija 4.g. – mans tētis ir liels. Viņš dara smieklīgas lietas. Taisa no saldējuma skaistumus. Mājās ar mani spēlējās. Viņam garšo tēja. Es ar tēti gribētu spēlēt futbolu.
Paula 4.g. – mans tētis ir mīļš un draudzīgs. Kad atbrauc no tālām zemēm samīļo mani. Man gribētos ar tēti aizbraukt uz viņa darbu.
Olivers 4.g. – manam tētim ir brūni mati. Viņš iet trenniņā skriet. Tētim garšo salāti ar gurķiem un tomātiem. Viņš palīdz mammai iztīrīt izstabu, izsūc. Ar tēti gribētu braukt saldējumu ēst.
Timotejs 5.g. – mans tētis ir smaidīgs un mīļš. Viņš skatās datoru. Mājās vāra zupu. Viņam garšo riekstu saldējums. Ar tēti gribētu braukt uz jaunajām atrakcijām. 
Līga 4.g. – manu tēti sauc karavīrs. Viņš grib tikai saldumus ēst. Mājās gatavo kārtīgus ēdienus. Tikai ņem savu šauteni. Tētim garšo ļoti desa. Ar tēti gribētu paņemt kasti un paspēlēties ar mantām. 

Reklāma
Reklāma

 

Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Latvijas vecāku organizācija „Mammamuntetiem.lv” aicina ikvienu bērnudārza grupiņu piedalīties konkursā “Uzzīmē savu tēti”. Konkursa galvenais uzdevums – iesūtīt dažādās tehnikās zīmētus, līmētus vai krāsotus tētu portretus. Iesūtītos darbus publicēsim portālā Tēva dienas oficiālajā lapā Tevadiena.lv, veidojot brīnišķīgu Latvijas tētu portretu galeriju! Vairāk par konkursu lasi ŠEIT